Zutphenaar deel rake klap uit bij opstootje

Geplaatst op 10 januari 2009, om 17:43 uur

ZUTPHEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is bij een klein opstootje tussen twee groepjes jongeren een 22-jarige Zutphenaar aangehouden voor mishandeling.

Het opstootje ontstond rond 01.15 uur bij een eetgelegenheid aan de Vaalstraat. Een 32-jarige man uit Kudelstaart kreeg hierbij een klap tegen zijn wang. De Zutphenaar is aangehouden voor nader verhoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Nekklachten na botsing op kruising in Laren

LAREN (Gld.) – Een 42-jarige bijrijdster uit Zwolle is vrijdagochtend 9 januari na een aanrijding met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding gebeurde rond 11.30 uur op de Rengersweg. Een 60-jarige automobilist uit Epse reed over de N332 richting Laren, toen hij bij de kruising met de Rengersweg linksaf wilde slaan. Hierbij zag hij 43-jarige automobilist uit Ruurlo over het hoofd en een aanrijding was het gevolg. De vrouw uit Zwolle was bijrijdster van de man uit Ruurlo en zij is met nekklachten per ambulance naar het Spittaal ziekenhuis gebracht.

Auto glijdt tegen boom

AALTEN – Een 19-jarige automobilist uit Doetinchem is vrijdagavond 9 januari met de schrik vrijgekomen, nadat hij met zijn auto in een bocht tegen een boom was gebotst.

Het ongeval gebeurde om 20.15 uur op de Nijverheidsweg in Aalten. De automobilist was in de bocht vlak voor de rotonde Varsseveldsestraatweg door gladheid de macht over het stuur verloren. De bestuurder kwam met de schrik vrij, zijn auto moest worden afgesleept.

Fietser zwaar gewond

APELDOORN – Een 47-jarige fietser uit Apeldoorn is vrijdagochtend 9 januari zwaar gewond geraakt, toen hij in botsing kwam met de auto van een 35-jarige plaatsgenoot.

Het ongeluk gebeurde rond 07.30 uur op de kruising Looiersdreef / Matenpoort. De automobilist reed over de Looiersdreef. De fietser kwam ten val en liep ernstig hoofdletsel op. De man is in kritieke toestand per ambulance naar het Lukas Ziekenhuis vervoerd. De aanrijding wordt nog onderzocht.