+ Man met cocaïne aangehouden - GelreNieuws.nl

+ Man met cocaïne aangehouden

Geplaatst op 13 februari 2009, om 11:00 uur

ZUTPHEN – De politie heeft donderdagmiddag 12 februari een 26-jarige man uit Groningen aangehouden voor het bezit van harddrugs.

De politie kreeg omstreeks 14:00 uur een melding van een getuige dat een groepje jeugd overlast veroorzaakte bij de Oude Bornhof in Zutphen. Ter plaatse bleek de 26-jarige man in het bezit te zijn van meerdere wikkels poeder, vermoedelijk cocaïne. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Fietser zonder ID aangehouden

ZUTPHEN – De politie heeft donderdagmiddag 12 februari een 21-jarige man aangehouden nadat hij had gefietst over het voetgangersgebied en zich niet kon legitimeren.

De man fietste, ondanks een waarschuwing van een toezichthouder, over het voetgangersgebied. Toen hij ook niet in het bezit bleek van een geldig legitimatiebewijs werd de politie gealarmeerd. Agenten hebben de fietser aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na onderzoek naar de werkelijke identiteit kon de jongen, met twee bekeuringen, naar huis.

Gewond bij ongeval

STEENDEREN – Een 30-jarige vrouw uit de gemeente Montferland is donderdagmorgen gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. De vrouw is met pijnklachten aan haar borst overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde omstreeks 07:40 uur. De automobiliste reed over de JF Oltmanstraat vanuit de richting Doesburg en verloor in een bocht door onbekende oorzaak de controle over het voertuig. Ze raakte in de slip en belandde in de sloot. De automobiliste is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Bestuurder gewond bij ongeval

LAAG KEPPEL – Op donderdagmorgen 12 februari is een 46-jarige Doetinchemmer gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. Hij is met inwendig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 09:30 uur. De man reed met zijn bestelauto over de Eldrikseweg vanuit de richting Angerlo. Ter hoogte van een verkeersdrempel had hij, mogelijk door een gat in de weg, zijn voertuig niet volledig onder controle. Het voertuig kwam links van de weg in een sloot tot stilstand. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Brandweer blust schoorsteenbrand

STOKKUM – Op donderdagmiddag 12 februari is er een brand ontstaan in de schoorsteen van een woning aan de Dr Poelsstraat in Stokkum. De brandweer heeft de brand geblust.

De politie en brandweer ontvingen de melding omstreeks 15:00 uur. De exacte oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. De brandweer had de brand snel onder controle.

Gebroken arm na aanrijding

APELDOORN – Op donderdagochtend 12 februari rond 08.00 uur vond op het kruispunt van de Burg. Quarles van Uffordlaan en de Molenstraat in Apeldoorn een aanrijding plaats tussen een auto en een fietsster. De fietsster, een 13-jarig meisje uit Apeldoorn, is met een gebroken arm naar het ziekenhuis gebracht.

Het meisje wilde bij de verkeerslichten op de Burg. Quarles van Uffordlaan oversteken, komende uit de richting Molenstraat. Toen zij door het groene licht fietste werd zij aangereden door een 40-jarige bestuurder uit Duiven. De man zag vermoedelijk het rode verkeerslicht over het hoofd. Het meisje is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar zij een nachtje ter observatie moest blijven.

Vrouw gewond na kop-staart-botsing

APELDOORN – Een 23-jarige vrouw uit Apeldoorn is donderdagavond 12 februari gewond geraakt bij een kop-staart-botsing op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn. Ze is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De botsing vond rond 18.50 uur plaats. Een 19-jarige Eerbeeker reed met zijn auto op de Koning Stadhouderlaan, komende uit de richting Arnhemseweg. Omdat hij een bepaalde schakelaar niet kon vinden en daardoor even niet op de weg lette, merkte hij de stilstaande auto waar de 23-jarige vrouw als bijrijdster in zat te laat op. De bestuurder van deze auto, een 27-jarige man uit Apeldoorn, bleef ongedeerd. De 23-jarige vrouw is ondermeer met nekletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Betrapt door agent in burger

APELDOORN – De politie heeft op donderdagavond 12 februari rond 20.30 uur een 26-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het stelen van dvd’s. Hij had ruim tien dvd’s gestolen uit een winkel aan de Hoofdstraat.

De man werd in een winkel aan de Hoofdstraat in Apeldoorn opgemerkt door een agent in burger omdat hij dvd’s in zijn tas stopte. Toen er een aantal agenten in uniform langs liepen vluchtte de man via een steegje naar de Marktstraat. De politie zette de achtervolging te voet in en heeft de man uiteindelijk kunnen aanhouden in de Kanaalstraat. De man is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau waar de politie proces-verbaal opgemaakt heeft.

Autobrand op A1

APELDOORN – Op donderdagavond 12 februari rond 21.50 uur was er een autobrand op de A1, ter hoogte van Apeldoorn-Zuid. De brand ontstond door een technische storing.

De 39-jarige bestuurster uit Haaksbergen hoorde tijdens het rijden een harde klap bij de motor, waarna de motor vlam vatte. Vermoedelijk zat er geen olie in de motor. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het brandje geblust.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com