+Vier gewonden bij botsing met boom - GelreNieuws.nl

+Vier gewonden bij botsing met boom

Geplaatst op 12 februari 2009, om 18:40 uur

AmbulanceTERWOLDE – Vier mannen uit Deventer raakten in de nacht van woensdag op donderdag 12 februari gewond nadat zij met hun auto tegen een boom botsten op de Bandijk in Terwolde.

De auto met daarin de vier mannen reed omstreeks 03:35 uur over de Bandijk in de richting van Deventer. In de bocht na de Meermuidenseweg is de auto gaan slippen en botste tegen een boom aan de rechterkant van de weg. Hierdoor is de auto gaan draaien en kwam vervolgens tegen een andere boom tot stilstand. Alle vier de inzittenden zijn met onbekend letsel door een ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Bestuurder bromfiets gewond bij aanrijding

LOCHEM – Een 16-jarige jongen uit Borculo raakte woensdag 11 februari gewond nadat hij op de kruising Barchemseweg/ Zutphenseweg/ Albert Hanhweg in aanrijding kwam met een auto, bestuurd door een 23-jarige vrouw uit Lochem.

De bromfietser reed omstreeks 08:10 uur over de Barchemseweg, hij wilde linksaf slaan de Zutphenseweg op. Voordat hij afsloeg haalde hij rechts een bestelbus in. Op dat moment komt een auto aanrijden die de kruising rechtover steekt. Deze 23-jarige automobilist zag de bromfietser over het hoofd waardoor een aanrijding ontstaat. De bromfietser raakte hierbij gewond aan zijn been en werd door een ambulance onderzocht. De man werd door de ambulance thuis gebracht.

Automobiliste over de kop

TERWOLDE – Een 22-jarige vrouw uit Vaassen raakte woensdagochtend 11 februari gewond nadat zij op de Boevenbrinkstraat in Terwolde met haar auto over de kop sloeg door de gladheid.

De vrouw reed omstreeks 08:20 uur over de Boevenbrinkstraat. Door de gladheid verloor zij de macht over het stuur en sloeg met haar auto over de kop. Zij kwam in de naast gelegen sloot terecht. Een ambulance kwam ter plaatse en onderzocht de vrouw. De vrouw kon na controle haar weg vervolgen.

Winkeldieven aangehouden

BRUMMEN – De politie heeft woensdag 11 februari een 32-jarige vrouw en een 45-jarige uit Brummen aangehouden op verdenking van het plegen van verschillende winkeldiefstallen in Brummen.

De twee worden er van verdacht verschillende winkeldiefstallen te hebben gepleegd tussen november 2008 en februari 2009 bij verschillende supermarkten in Brummen. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor werden de twee in vrijheid gesteld. De verdere afhandeling vindt via het Openbaar Ministerie plaats.

Jongeman met te veel alcohol op rijdt tuin in

HOOG SOEREN – Een 18-jarige automobilist uit Apeldoorn is donderdagmorgen aangehouden voor rijden onder invloed. De man was een tuin ingereden. Hij bleek ook niet in het bezit te zijn van een autorijbewijs.
De 18-jarige man reed rond 02:00 uur op de Hoog Soeren in Hoog Soeren. In een bocht verloor hij de controle over de auto, raakte van de weg af en reed de tuin van een woning in.

Het hek voor de tuin werd vernield, en de auto is totall los. Agenten die ter plaatse kwamen lieten de man blazen en een blaastest wees uit dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar blies hij een promillage van 1,0. De man bleek tevens niet in het bezit van een autorijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Tweetal aangehouden voor het stoken van vuur

ERMELO – Een tweetal jonge mannen uit Ermelo die donderdag 12 februari op de hei in Ermelo een open vuur aan het stoken waren, zijn aangehouden door de politie.

De mannen van 20 en 21 jaar, waren rond middernacht op de Kerkdennen bezig om afval te verbranden. Ter plaatse gekomen agenten vroegen de mannen om hun legitimatiebewijs, maar deze konden ze niet tonen. Hierop zijn ze aangehouden voor het niet kunnen tonen van een geldig legitimatiebewijs. De mannen zijn op het politiebureau verhoord en konden met een proces-verbaal voor het stoken van vuur en een proces-verbaal voor het niet tonen van een legitimatiebewijs weer naar huis.

Diefstal van bestelbus bij bedrijf

TOLDIJK – Onbekenden hebben tussen dinsdagavond op woensdagochtend 11 februari bij een bedrijf aan de Zutphen-Emmerikseweg in Toldijk een groene Mercedes Benz bestelbus gestolen.

De diefstal werd ’s morgens vroeg ontdekt. De dieven hadden een toegangshek geforceerd en bij het bedrijf ingebroken en daarbij de sleutels van de bus gevonden. De gestolen bus is van het merk Mercedes Benz, kleur groen met het kenteken 93–VBB- 3. De bus staat inmiddels internationaal gesignaleerd.

Te snel over Twenteroute

HEELWEG – Op woensdagavond 11 februari is een 29-jarige automobilist uit Varsseveld op de Twenteroute ter hoogte van Heelweg zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij veel te hard reed.

De politie constateerde een snelheid van 133 kilometer per uur, waar 80 is toegestaan. De man uit Varsseveld heeft hiervoor een bekeuring gekregen zijn rijbewijs is ingenomen.

Gebroken been door gladheid

TERBORG – Een 59-jarige inwoonster uit Silvolde heeft woensdagochtend 11 februari als gevolg van de gladheid een valpartij gemaakt en haar been gebroken.

De vrouw reed omstreeks 08.35 uur op de fiets over de Van Damstraat. Toen zij het parkeerterrein bij een supermarkt op wilde rijden, ging zij door de gladheid onderuit. Het was direct duidelijk dat de vrouw een benbreuk had opgelopen en per ambulance is zij nar het ziekenhuis vervoerd.

Mensen gedupeerd door wisseltrucs

BEEK/LICHTENVOORDE/GROENLO – Dinsdag 10 en donderdag 12 februari zijn drie mensen de dupe geworden van een wisseltruc. De politie sluit niet uit dat het om dezelfde man gaat. De politie roept mensen op om alert te blijven en om zo snel mogelijk de politie van een dergelijk feit op de hoogte te stellen.

Een personeelslid van een winkel aan de Sint Martinusstraat in Beek is dinsdag 10 februari de dupe geworden van een wisseltruc. Een Engels sprekende man kwam omstreeks 16.00 uur de winkel binnen. Hij bestelde een klein artikel en bij het afrekenen vroeg hij of het personeelslid een specifiek bankbiljet voor haar had. De vrouw ging zoeken en op en gegeven moment pakte de man de bankbiljetten uit haar hand en probeerde haar iets uit te leggen. Toen ze het geld had teruggekregen en de man vertrokken was, mistte men geld. Bij deze wil de politie ondernemers nogmaals waarschuwen voor dergelijke wisseltrucs.

In Lichtenvoorde en Groenlo werden donderdag 12 februari twee mannen de dupe van een wisseltruc. Een 63-jarige inwoner uit Groenlo had rond 10.45 uur bij een pinautomaat aan de Kerkhofsteeg in zijn woonplaats gel

d gepind. Hij werd aangesproken door een manspersoon die geld wilde wisselen. De man was nogal opdringerig en zat met zijn vingers aan de portemonnee. Even later bleek het papiergeld te zijn verdwenen.

Een 70-jarige man uit Lichtenvoorde werd even later de dupe. Hij liep omstreeks 11.20 uur op de Broekboomstraat in zijn woonplaats. Hij werd door een getinte, Engelssprekende man aangesproken. Hij wilde kennelijk geld wisselen. Op een gegeven moment leek hij iets aan te wijzen in de portemonnee en even later bleek het papiergeld te zijn verdwenen.

De politie vraagt gedupeerden om zo snel mogelijk contact op te nemen in de hoop dat de verdachte zich nog in de buurt ophoudt. Doe ook altijd aangifte.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com