Veel bekijks bij schoorsteenbrand in Zutphense binnenstad - GelreNieuws.nl

Veel bekijks bij schoorsteenbrand in Zutphense binnenstad

Geplaatst op 28 februari 2009, om 18:41 uur

Foto Fotobureau Kerkmeijer
ZUTPHEN –
Een schoorsteenbrand in een woning aan de Laarstraat in de Zutphense binnenstad heeft zaterdagmiddag tot grote publieke belangstelling geleid. Er raakte niemand gewond.

De brand werd rond kwart voor vijf opgemerkt door de bewoners. Bij aankomst van de brandweer kwamen er dikke rookwolken uit de schoorsteen. De brand was vrij snel onder controle, maar omdat de hitte in de schoorsteen erg groot was had de brandweer geruime tijd nodig om de schoorsteen te vegen. Daarbij werd gebruik gemaakt van een hoogwerker die op de kruising Laarstraat/Hogestraatje werd opgesteld. De Laarstraat werd voor het verkeer afgezet. De politie heeft het verkeer omgeleid. Rond 19 uur kon de brandweer haar werkzaamheden beëindigen. Volgens de bewoners was de schoorsteen in oktober nog geveegd. Behalve een sterke brandlucht in de woning, heeft het verder geen schade opgelopen.

Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com