Vrouw gewond na aanrijding - GelreNieuws.nl

Vrouw gewond na aanrijding

Geplaatst op 2 februari 2009, om 14:22 uur

Spoed ambulance1BEEKBERGEN – Een 49-jarige vrouw uit Emst is zondagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Loenenseweg in Beekbergen. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De 49-jarige vrouw zat bij haar 52-jarige man in de auto. De 52-jarige automobilist reed vanaf een uitrit de Loenenseweg op. Op dat moment was een 36-jarige automobilist uit Eerbeek een auto aan het inhalen op de Loenenseweg. Hij reed op de rijstrook waar de 52-jarige automobilist net opdraaide, en de auto’s raakten elkaar vervolgens frontaal. De 49-jarige vrouw is met nekklachten per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Minderjarigen aangehouden voor baldadigheid

APELDOORN – Zondagavond zijn een 13-jarige jongen en een 14-jarig meisje uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen en baldadigheid.

Rond 20:00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er bij het station in Apeldoorn door jeugd met stenen werd gegooid. Ter plaatse gekomen agenten zagen een grote groep jeugd die wegrenden zodra zij de politie zagen. De 13-jarige jongen en het 14-jarige meisje bleven staan en werden aangehouden. De groep jeugd wordt ervan verdacht o.a. een houten haspel vernield te hebben en een groot bord. Er wordt nog bekeken wat er verder gebeurt met de andere jongeren. De 13-jarige jongen en het 14-jarige meisje konden na het opnemen van hun verklaring met een proces-verbaal op zak weer naar huis.

Man beledigt politiemensen

APELDOORN – Maandagmorgen is een 45-jarige man uit Wenum Wiesel in Apeldoorn aangehouden omdat hij politieagenten beledigde.

Tijdens een verkeerscontrole op de Meester van Rhemenslaan werd de auto waar de 45-jarige man als bijrijder in zat gecontroleerd. De man vond het nodig om de controlerende agenten meerdere keren te beledigen. Hierop is hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Ook tijdens de rit naar het politiebureau bleef de man beledigingen roepen. Hij is met een proces-verbaal weer naar huis gestuurd.

Autobrand op de A28

WEZEP – Zondagmiddag rond 15:00 uur heeft op de vluchtstrook langs de A28 ter hoogte van Wezep een auto in brand gestaan. De brandweer is uitgerukt om de brand te blussen.

Tijdens het rijden op de A28 vloog de auto van een 43-jarige bestuurster uit Zwolle plotseling in brand. De vrouw kon de auto nog op de vluchtstrook tot stilstand brengen en er op tijd uitkomen. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Twintig boetes bij verkeerscontrole in Harderwijk

HARDERWIJK – Zondagmiddag heeft de politie In Harderwijk tijdens een verkeerscontrole 20 bekeuringen uitgeschreven.

Tijdens de surveillances in Harderwijk constateerden de agenten verschillende overtredingen. Zo hebben zij 12 keer een bekeuring uitgeschreven voor het niet dragen van de gordel, vier keer een bekeuring voor het overtreden van de maximum snelheid en twee bestuurders werden betrapt terwijl zij een mobiele telefoon in hun hand hielden tijdens het rijden. In totaal werden 20 bekeuringen uitgeschreven.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com