Afrit A18 Doetinchem Oost afgesloten na ongeval - GelreNieuws.nl

Afrit A18 Doetinchem Oost afgesloten na ongeval

Geplaatst op 12 maart 2009, om 12:15 uur

Ongeval Terborgseweg Doetinchem|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl
DOETINCHEM
– Op het kruispunt van de Terborgseweg en de oprit voor de A18 in Doetinchem vond op donderdagochtend 12 maart rond 11.15 uur een ongeval plaats tussen twee personenauto’s en een vrachtwagencombinatie. Hierbij raakten drie mensen gewond.

Een 66-jarige automobilist uit Gendringen reed over de Terborgseweg, komende uit de richting van het centrum. Op de kruising kwam hij in aanrijding met een 25-jarige automobiliste uit Gaanderen, die uit de richting Ulft kwam. De man reed vermoedelijk door rood licht. De vrouw is vervolgens tegen de vrachtwagen van een 33-jarige man uit Winterswijk gebotst, die van de A18 afkwam.

De vrouw raakte bekneld in de auto waardoor de brandweer haar hieruit heeft moeten knippen. Ze is met kneuzingen naar het ziekenhuis gebracht. De man uit Gendringen is met pijn op zijn borst naar het ziekenhuis gebracht, samen met zijn 2-jarige bijrijder uit Doetinchem, die een bult op zijn hoofd had. Beide auto’s waren total-loss en zijn afgesleept.

Ongeval Terborgseweg Doetinchem|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Ongeval Terborgseweg Doetinchem|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Ongeval Terborgseweg Doetinchem|foto 112Achterhoek-Nieuws.nl