Geen resultaat bij zoekactie naar Joanne - GelreNieuws.nl

Geen resultaat bij zoekactie naar Joanne

Geplaatst op 11 maart 2009, om 18:00 uur

081213-vermiste-joanne-noordinkAALTEN – Het rechercheteam heeft woensdag weer speciale speurhonden ingezet bij het onderzoek naar de vermiste Joanne Noordink. Diverse locaties in de bebouwde kom en in het buitengebied van Aalten werden onderzocht.

Al eerder werd bij de Slingeplas naar de nu drie maanden vermiste vrouw gezocht. De zoekactie van vandaag had geen resultaat, donderdag gaat men verder.

Met speciale speurhonden van het Korps Landelijke Politiediensten en een bodemdeskundige (forensisch archeoloog) van het Nederlands Forensisch Instituut heeft de politie diverse locaties in Aalten onderzocht. Het ging hier om ‘verdachte’ plekken die door het rechercheteam waren geselecteerd. De selectie kwam tot stand naar aanleiding van onderzoeksverrichtingen en diverse tips.

Zo werden er braakliggende terreintjes in het dorp onderzocht en plekken waar mogelijk was gegraven. Deze plekken bevonden zich ook in het bosgebied bij Aalten. Een voorselectie van deze plekken vond de afgelopen periode plaats en besloten werd om vandaag zoveel mogelijk plekken te onderzoeken.

De speurhonden werden al eerder bij de Slingeplas ingezet, waarbij rekening werd gehouden met een eventuele suïcide van de sinds 11 december 2008 vermiste Joanne Noordink. Het begin dit jaar opgestarte Team Grootschalige Opsporing onderzoekt alle mogelijkheden rond haar vermissing. Naast het feit dat er rekening wordt gehouden met een levensdelict, sluit de politie een ander misdrijf niet uit.

Tips zijn nog steeds zeer welkom. U kunt het onderzoeksteam bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl Foto 112Achterhoek-Nieuws.nl

Video: www.112achterhoek-Nieuws.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com