Brandweer Bronckhorst lanceert nieuwe website - GelreNieuws        

Brandweer Bronckhorst lanceert nieuwe website

Geplaatst op 1 maart 2009, om 15:24 uur

brandweerlogoBRONKKHORST – Dit  weekend ging de nieuwe website van de brandweer Bronckhorst live.

Op de site www.brandweerbronckhorst.nl kunnen inwoners en belangstellenden alle informatie vinden over brandveiligheidszaken zoals: ‘Wat te doen bij een brand’, ‘Hoe klus je zo veilig mogelijk’, ‘Hoe gebruik je de open haard veilig’, Waarom is de aanwezigheid van een rookmelder zo belangrijk’ etc. Ook actuele uitrukken staan op de site en bezoekers kunnen informatie krijgen over de opzet van de brandweerorganisatie in de gemeente Bronckhorst.

Verder is aan ondernemers en instellingen gedacht. Zij kunnen op de website terecht voor informatie over onder andere het nieuwe gebruiksbesluit, bedrijfshulpverlening, het aanvragen van folders en het downloaden van verschillende aanvraagformulieren. Kortom, de brandweer Bronckhorst is er voor meer dan brand alleen….

Voor de ruim 100 brandweervrijwilligers binnen Bronckhorst is de site ook een uitkomst. Op een gedeelte van de website dat besloten is, staat voor hen allerhande informatie die voor hun brandweerwerk van belang is, zoals roosters, verslagen etc. Het unieke aan de site is dat deze wordt onderhouden door zowel de Bronckhorster beroepsbrandweerkrachten als de vrijwilligers.

Site brandweer Bronkhorst

Klik [hier] om naar de nieuws site te gaan.