+ Zonder rijbewijs en met alcohol op achter het stuur - GelreNieuws.nl

+ Zonder rijbewijs en met alcohol op achter het stuur

Geplaatst op 1 maart 2009, om 16:09 uur

politiecontroleZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 1 maart een 27-jarige Zutphenaar aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Tevens bleek de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

De man werd omstreeks 02:00 uur staande gehouden aan de Warnsveldseweg. Agenten zagen de automobilist vanaf de Hobbemakade de Warnsveldseweg in rijden. Aangezien dat in strijd is met de gesloten verklaring werd de man gecontroleerd. De blaastest gaf aan dat hij onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1. De politie maakt proces-verbaal.

Rijbewijs kwijt na te veel alcohol

ZUTPHEN – De politie heeft op zaterdagavond 28 februari een 47-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De man werd omstreeks 22:20 uur staande gehouden aan de Leeuweriklaan in Zutphen. Agenten kregen kort voordat ze de man zagen rijden een melding van een getuige dat de bestuurder mogelijk onder invloed was. De blaastest op straat gaf aan dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.6. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Agent licht gewond bij aanhouding

ERMELO – Op zaterdagavond 28 februari heeft de politie een 39-jarige vrouw uit Ermelo aangehouden nadat zij weigerde mee te werken aan een controle.

Agenten zagen dat de automobiliste omstreeks 23:20 uur probeerde in te parkeren bij een parkeerplaats aan de Jasmijnweg in Ermelo. Toen de agenten de vrouw op alcohol wilden controleren weigerde de vrouw mee te werken. De vrouw heeft het werk van de agenten fysiek belemmerd, waardoor ze werd aangehouden. Tijdens de aanhouding raakte één van de agenten licht gewond aan zijn vinger. De vrouw werd overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor ingesloten.

Te jonge bromfietser met alcohol op aangehouden

WINTERSWIJK – De politie heeft zaterdagavond 28 februari een 15-jarige bromfietser uit Winterswijk aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De jongeman werd omstreeks 23:45 uur aan de Vredenseweg staande gehouden. De bromfietser trok de aandacht van de agenten omdat het achterlicht van de bromfiets defect was. Een blaastest gaf aan dat de jongeman onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0.7. De jongeman was niet in het bezit van een geldig bromfietsrijbewijs. De politie maakt proces-verbaal op.

Jongens vernielen fontein

RUURLO – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 1 maart een drietal jongens aangehouden voor vernieling van onder andere een fontein en een plant.

De politie kreeg omstreeks 03:00 uur een melding dat er een groep jongeren vernielingen hadden gepleegd in de Verlengde Kroezelaan. Ter plaatse troffen de agenten het drietal jongens aan. Twee 16-jarige jongens en één 17-jarige jongen alledrie afkomstig uit de gemeente Berkelland werden aangehouden. Ze werden overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor konden zij weer naar huis. De politie maakt proces-verbaal op.

Vrouw gewond bij aanrijding

WINTERSWIJK – Op zaterdagmorgen 28 februari is een 68-jarige vrouw uit Enschede gewond geraakt na een aanrijding aan de Rondweg Zuid in Winterswijk. De vrouw is met een borstverwonding overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 11:20 uur. Een 48-jarige automobiliste uit Winterswijk reed over de Venemansweg in de richting van de Rondweg Zuid. Op de kruising met de Rondweg Zuid zag zij de van rechts naderende 78-jarige automobilist uit Enschede vermoedelijk over het hoofd. De 68-jarige bijrijdster van de man raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Mannen aangehouden na diefstal auto-onderdelen

APELDOORN – De politie heeft zondagmorgen 1 maart drie mannen aangehouden nadat zij auto-onderdelen hadden weggenomen.

De politie ontving omstreeks 05:45 uur een melding van een getuige. De getuige zag dat er auto-onderdelen werden weggenomen vanaf een geparkeerde auto aan de Molenstraat-centrum in Apeldoorn. Surveillerende agenten zagen op de Wilhelmina Druckerstraat een auto rijden welke voldeed aan de omschrijving van de getuige en hielden het voertuig staande. De drie inzittende van respectievelijk 22-, 27-, en 35 jaar werden vervolgens aangehouden. Twee van de aangehouden mannen zijn afkomstig uit de gemeente Apeldoorn en één is afkomstig uit de gemeente Epe. Alledrie de mannen zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De politie onderzoekt de diefstal.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com