+ Politie wil van gevonden spullen af - GelreNieuws.nl

+ Politie wil van gevonden spullen af

Geplaatst op 26 maart 2009, om 13:09 uur

klanten-politieZUTPHEN – Rondom Zutphen zijn de afgelopen maanden veel goederen aangetroffen die naar het politiebureau gebracht zijn.

Mensen die iets verloren zijn, kunnen hier tijdens openingstijden terecht om te kijken of hun verloren goederen hier liggen.

Op het politiebureau liggen veel sleutelbossen, maar ook bijvoorbeeld telefoons, sieraden en camera’s. Op door de weekse dagen tussen 09.00 en 17.00 uur is het politiebureau aan de Houtwal open om te kijken of ùw spullen zich tussen de gevonden goederen bevinden. U dient daar natuurlijk wel informatie over te kunnen verstrekken.

Politie zoekt getuigen aanrijding

LOCHEM – Op zaterdag 14 maart werd op de parkeerplaats aan de Prins Bernhardweg in Lochem een auto aangereden. De bestuurder heeft de plaats van het ongeval verlaten zonder zijn gegevens bekend te maken.

De aanrijding gebeurde tussen 15.30 en 16.00 uur. Toen de 21-jarige eigenaresse uit Barchem bij haar auto terug kwam, ontdekte ze dat er een deuk in het portier zat en verscheidene krassen op de auto zaten. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Men kan zich melden via 0900-8844.

Gewond na aanrijding

VARSSEVELD – Op de kruising van de Doetinchemseweg en de Leeuwerikstraat in Varsseveld vond op woensdagavond 25 maart rond 19.45 uur een aanrijding plaats tussen een auto en een fietsster. De fietsster raakte hierbij gewond.

De 20-jarige fietsster uit Varsseveld reed over de Doetinchemseweg en kwam vanaf de rotonde. De 28-jarige automobiliste uit Varsseveld kwam uit de Lijsterstraat toen ze de kruising opreed. Daarbij zag ze vermoedelijk de fietsster, die op de voorrangsweg reed, over het hoofd. De fietsster raakte hierbij gewond aan haar neus en haar been.

Oudere vrouw opgelicht

ULFT – Op woensdagmiddag 25 maart heeft een 82-jarige vrouw uit Ulft aangifte gedaan van oplichting. De vrouw werd gebeld door een man die zich uitgaf als een medewerker van een energiemaatschappij. Volgens de man had ze recht op goedkoper gas en stroom, als trouwe lezeres van een tijdschrift.

De vrouw ging hier op in en gaf haar adres- en bankgegevens. Na het telefoontje heeft ze gebeld met het energiebedrijf, dat niet wist over de actie. De politie onderzoekt de zaak en waarschuwt mensen niet zomaar bankgegevens telefonisch te verschaffen aan onbekenden.

Politie zoekt getuige

’s-HEERENBERG – De politie is op zoek naar een getuige die achter de verdachte van een bedreiging is aangerend. Een 15-jarige jongen uit ’s-Heerenberg werd op vrijdagavond 20 maart rond 19.00 uur bedreigd op De Bongerd in zijn woonplaats. Een jongen met een mes wilde geld van het slachtoffer.

De jongen hield zich rond genoemde tijd op De Bongerd op en werd bedreigd door een leeftijdgenoot. Hij moest geld afgeven. Op dat moment reageerde een getuige, waarna de jongeman er op een fiets vandoor ging. Deze getuige is nog achter de verdachte aangerend. De politie wil graag met deze man in contact komen. De politie is te bereiken via 0900 – 8844.

Harderwijker belandt in ziekenhuis na mishandeling

HARDERWIJK – De politie heeft woensdagavond 24 maart een 20-jarige man uit Harderwijk aangehouden voor mishandeling. De man was betrokken bij een mishandeling aan de Zuiderzeestraatweg in Harderwijk waarbij een 19-jarige plaatsgenoot onder andere een hoofdwond opliep. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis.

Omstreeks 22:00 uur kreeg de politie de melding van de mishandeling. De Harderwijker was mishandeld door zijn 20-jarige plaatsgenoot. Hij liep hierbij onder andere letsel op aan zijn hoofd. De twee waren bekenden van elkaar waardoor de 20-jarige Harderwijker kort na de mishandeling kon worden aangehouden. De politie heeft de mishandeling in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De 20-jarige man is ingesloten voor nader verhoor. Over het motief voor de mishandeling is nog niets bekend

Motorrijder valt bij uitwijkmanoeuvre

ELBURG – Een 28-jarige motorrijder uit ’t Harde is woensdagmorgen 25 maart licht gewond geraakt na een eenzijdig ongeval.  Hij moest uitwijken voor een automobilist die van richting veranderde. De man liep onder andere een pijnlijke schouder op.

Het ongeval gebeurde omstreeks 09:40 uur. Een 43-jarige automobilist uit ’t Harde reed over de Oostelijke Rondweg en kwam vanuit de richting ’t Harde. Op het kruispunt met de Noorderbreedte sloeg hij linksaf en zag daarbij de motorrijder vermoedelijk over het hoofd. De motorrijder reed over de Noorderbreedte en moest hard remmen om een aanrijding met de auto te voorkomen. De voertuigen hebben elkaar niet geraakt. De motorrijder kwam door het harde remmen ten val en raakte licht gewond. Hij is ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen.

Hulpdiensten rukken uit voor dronken man

APELDOORN – De politie heeft woensdagmorgen 25 maart een 40-jarige Poolse man, zonder vaste woon of verblijf plaats, aangehouden voor openbare dronkenschap.

De politie en ambulancedienst ontvingen omstreeks 11:00 uur een melding van een onwel geworden man aan de Hofstraat in Apeldoorn. De man bleek na onderzoek door medewerkers ambulancedienst medisch in orde. Agenten probeerde hem op de been te helpen echter bleek hij flink onder invloed van alcohol. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het bureau werd hij ingesloten wegens openbare dronkenschap.

Brommerrijder botst op lantaarnpaal

ELBURG – Een 34-jarige bromfietser uit ’t Harde is woensdagmiddag 25 maart licht gewond geraakt na een eenzijdig ongeval. Hij is tegen een lantaarnpaal gebotst. De man liep geen zichtbare verwondingen op, hij klaagde over duizeligheid.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14:50 uur. De bromfietser reed over het fietspad langs de Eperweg vanuit de richting Elburg. Door een nog onbekende oorzaak kwam de man in de berm terecht waardoor hij de controle over het voertuig verloor. Hij botste vervolgens tegen een lantaarnpaal en kwam ten val. De man is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee hennepkwekerijen aangetroffen

ELBURG – De politie heeft woensdagavond 25 maart twee hennepkwekerijen aangetroffen in twee verschillende panden aan de Uiterwaardenstraat in Elburg. In totaal stonden in de panden 1119 hennepplanten. Bij de kwekerijen werd niemand aangetroffen.

De politie kwam de hennepkwekerijen op het spoor na anonieme meldingen. In twee panden werd een inwerking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. In één van die twee panden was de kwekerij ondergebracht in een drietal c

aravans.
In een derde pand werd geen kwekerij aangetroffen.

De hennepplanten en apparatuur werden door een afvalbedrijf afgevoerd. De planten worden vernietigd. De politie heeft de kwekerijen in onderzoek en gaat op zoek naar degene(n) die verantwoordelijk is voor de kwekerijen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com