Navigatiesystemen uit lesauto’s gestolen - GelreNieuws.nl

Navigatiesystemen uit lesauto’s gestolen

Geplaatst op 16 maart 2009, om 16:54 uur

breekijzerAPELDOORN – Bij een rijschool aan de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn zijn de ruiten van 13 lesauto’s ingeslagen. Uit meerdere lesauto’s werden de navigatiesystemen weggenomen.

De autokraken zijn tussen zaterdag 14 maart 17:00 uur en zondag 15 maart 16:00 uur gepleegd. De politie onderzoekt de autokraken en verzoekt getuigen contact op te nemen met 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Man totaal door het lint

NEEDE – De politie heeft op zondagavond 15 maart een 31-jarige man uit Neede aangehouden voor mishandeling en vernieling. De man pleegde vernielingen in een tuin aan de Reigerstraat, een buurtbewoner die hem daarop aansprak werd door hem in zijn gezicht geslagen.

De 38-jarige buurgenoot kwam rond 23.30 uur polshoogte nemen nadat hij gerinkel hoorde in de tuin van zijn buurvrouw. Hij trof daar de 31-jarige man aan en sprak hem aan op zijn gedrag. Daarop werd de buurman verschillende keren geslagen. De politie is ter plaatse gekomen en heeft de man aangehouden, daarbij heeft hij zich verzet. Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Man steelt dakpannen van bouwplaats

DIDAM – De politie heeft op zondagavond 15 maart een 23-jarige man aangehouden voor diefstal van dakpannen. De man uit Zevenaar was dakpannen vanaf een pallet aan het inladen in zijn auto.

Een getuige maakte rond 18.50 uur melding van de diefstal. De politie trof de man uit Zevenaar aan terwijl hij de pannen in zijn auto aan het laden was. Die stonden opgestapeld op een groenstrook aan de kardinaal de Jonglaan in verband met de vernieuwing van de daken van omliggende woningen. De man verklaarde de pannen nodig te hebben voor een uitbouw aan zijn woning. De dakpannen zijn teruggelegd en de man is na verhoor heengezonden met een proces-verbaal.

Rijbewijs snelheidsduivel door politie ingevorderd

LOCHEM – Een 41-jarige automobilist uit de gemeente Berkelland is zondagochtend 15 maart zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Hij reed 144 kilometer per uur waar 80 is toegestaan.

De politie controleerde de man rond 11.20 uur op de Nettelhorsterweg met behulp van een laser. Daar bleek hij de maximumsnelheid met 64 km/h te overschrijden. Het rijbewijs van de man is ingenomen en tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Geld weg na inbraak

ZUTPHEN – Onbekenden hebben op zondagavond 15 maart ingebroken in een bedrijfspand aan de Prinses Marijkelaan in Zutphen. Daarbij werd een geldbedrag buit gemaakt.

De bewoonster van de woning annex bedrijfspand ontdekte bij haar thuiskomst rond 21.15 uur dat er in het bedrijfsgedeelte was ingebroken. De inbrekers kwamen binnen door een raam te forceren. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Friteuse op brandend gasfornuis

APELDOORN – De brandweer is zondag 15 maart uitgerukt voor een brand in een woning in de Muldersdreef in Apeldoorn. Een friteuse had vlam gevat.

De bewoners hadden een friteuse op het gasfornuis gezet. Het fornuis stond echter ook aan, en als gevolg hiervan heeft de friteuse vlam gevat. Een buurman heeft getracht de brand te blussen met een poederblusser, maar dit lukte niet. De bewoners zijn uit hun woning gehaald door de brandweer waarna het vuur geblust is.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com