Vermissing Joanne in Tv-programma Opsporing Verzocht - GelreNieuws.nl

Vermissing Joanne in Tv-programma Opsporing Verzocht

Geplaatst op 16 maart 2009, om 16:59 uur

Vermiste Joanne Noordink uit AaltenAALTEN – Dinsdag 17 maart besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan de vermissing van de uit Aalten afkomstige Joanne Noordink.

De 27-jarige vrouw wordt sinds 11 december 2008 vermist en de kijkers krijgen naast een reconstructie een aantal gerichte vragen voorgelegd. De uitzending is op Nederland 1 en begint om 21.50 uur.

Met een reconstructie en een studiogesprek vraagt het rechercheteam in het programma Opsporing Verzocht aandacht voor de vermissing van Joanne Noordink. Bij de beelden van de reconstructie worden de feiten die door het rechercheteam zijn vastgesteld, getoond. Ook worden er gerichte vragen aan de kijkers voorgelegd.

Misdrijf

Joanne Noordink wordt sinds 11 december 2008 vermist en het rechercheteam onderzoekt met 25 rechercheurs deze vermissingzaak. Werd in het begin nog rekening gehouden met een mogelijke vrijwillige verdwijning, thans wordt van een misdrijf uitgegaan. De politie houdt hierbij rekening met een levensdelict of een vrijheidsberoving.

Zoekacties

Verleden week woensdag en donderdag is er met speurhonden van het Korpslandelijke Politiediensten (KLPD) en een forensisch archeoloog van het Nederlands Forensisch Instituut in de gemeente Aalten op diverse locaties gezocht. Hierbij werden ‘verdachte’ situaties onderzocht waar mogelijk gegraven was dan wel verdachte gedragingen waren gesignaleerd. Deze locaties kwamen tot stand naar aanleiding van het onderzoek en tips van het publiek. Ook is er nog met een bootje in de rietkragen van de Slingeplas gezocht.

Tips en SMS Alert

Naar aanleiding van de zoekacties en de aandacht in de media zijn er weer de nodige tips bij het rechercheteam binnen gekomen. Deze worden onderzocht. Naast een belletje met het algemene politienummer 0900 – 8844 kan ook anoniem worden gebeld met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000. De politie gaat ook SMS Alert inzetten om op dinsdag 17 maart aangeslotenen van dit waarschuwingssysteem van de politie op de uitzending van Opsporing Verzocht te wijzen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com