Brandweer bevrijdt duiven - GelreNieuws.nl

Brandweer bevrijdt duiven

Geplaatst op 10 april 2009, om 18:22 uur

© Gelrenieuws.nl
ZUTPHEN –
De brandweer moest er vrijdagmiddag aan te pas komen om twee duiven te bevrijden. De beesten waren vast komen te zitten aan de binnenkant van een kozijn bij een bedrijfsverzamelgebouw aan de Dreef in Zutphen.

De brandweer werd rond 16 uur gebeld door de receptioniste van het pand. Eerder die middag hadden bezoekers de gemeld dat de een vogel vast zat in het kozijn. De receptioniste had eerst de dierenambulance laten komen. Maar die kon niets uitrichten en vertrok daarna weer.

De brandweer kwam met een hoogwerker en een hulpverleningsvoertuig ter plaatse. Bij nader onderzoek bleek dat het dier door een onbekende oorzaak in een metalen balk van het kozijn terecht was gekomen. Door een kiertje waren af en toe de pootjes zichtbaar. Toen de brandweer bezig ging waren er opeens vier pootjes zichtbaar, er bleek nog een duif vast te zitten. Het was nog niet zo makkelijk om het dier te bereiken. Door het kozijn te demonteren slaagde de brandweer er uiteindelijk in om de dieren te bevrijden.

Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer Foto Nicolaas Kerkmeijer/Fotobureau Kerkmeijer

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com