+ Gewond bij ongevallen - GelreNieuws        

+ Gewond bij ongevallen

Geplaatst op 27 april 2009, om 16:15 uur

HENGELO(G)/ETTEN/LOERBEEK – Op zondag 26 april vonden er in Hengelo (Gld), Etten en Loerbeek ongevallen plaats waarbij drie bestuurders gewond raakten.

In Hengelo raakte een Duitse motorrijder gewond nadat hij van zijn motor viel.

In Eten raakte een 23-jarige vrouw uit Wehl gewond na een aanrijding op een kruispunt. In Loerbeek raakte een 21-jarige vrouw uit Kilder gewond, evenals haar 25-jarige inzittende uit Doetinchem.

In Hengelo reed de 61-jarige Duitse motorrijder over de Kruisbergseweg, komende uit de richting Doetinchem. Hij verloor rond 07.25 uur de controle over zijn motor en gleed onderuit. Hij was duizelig en had een gebroken pink. Met de ambulance is hij naar het ziekenhuis vervoerd.

In Etten gebeurde het ongeval rond 21.30 uur op het kruispunt van de Slingerparallel en de Zeddamseweg. De 72-jarige autobestuurder uit Westendorp kwam uit Zeddam en reed de kruising op, vermoedelijk door het rode licht.
Op dat moment had een 23-jarige bestuurster uit Wehl groen licht en ook zij reed de kruising op. De auto’s kwamen in botsing waarbij de vrouw gewond raakte. Ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

In Loerbeek reed de 21-jarige bestuurster uit Kilder rond 22.10 uur op de Doetinchemseweg, in de richting van Kilder. In een flauwe bocht raakte ze vermoedelijk de controle over de auto kwijt en botste tegen twee bomen aan. Een 25-jarige man uit Doetinchem, inzittende van de auto raakte hierbij gewond aan zijn voet en is naar het ziekenhuis gebracht. Ook de bestuurster is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan.

Inbraak bij basisschool

’s HEERENBERG – Bij een basisschool aan de Schoolstraat in ’s-Heerenberg is op zondag 26 april tussen 21.45 en 22.15 uur ingebroken. Er wordt een beamer en een laptop gemist.

Onbekenden kregen toegang tot de school door een ruit te forceren. Met de beamer en laptop zijn ze weer weggegaan. De politie onderzoekt de inbraak.

Auto uitgebrand

WINTERSWIJK – Op de Ravenhorsterweg in Winterswijk is op zondag 26 april rond 22.50 uur een auto uitgebrand. De auto stond geparkeerd voor een woning.

De brand ontstond vermoedelijk door een verkeerd geïnstalleerde accu. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde.

Tientallen fietsen gestolen bij bedrijfsinbraak

APELDOORN – Bij een bedrijfsinbraak aan de Egerlaan in Apeldoorn zijn zondag 26 april onder andere tientallen fietsen weggenomen.

De fietsen behoren toe aan een bedrijf dat fietsen verhuurt. De dader(s) zijn het bedrijf binnen gekomen door het toegangshek en een deur te forceren. Mensen die iets gezien of gehoord hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Woning-inbraken

WILP/EERBEEK – Tussen zaterdag en zondag 26 april werd er ingebroken bij een woning aan de Wilpsedijk in Wilp (Gld). Hierbij werd onder andere een laptop en spelcomputer weggenomen. Op zondag 26 april werd er ook ingebroken bij een woning aan de Loenenseweg in Eerbeek. Hier zijn een fiets en sierraden weggenomen.

In Wilp vond de inbraak plaats tussen zaterdagmiddag en zondagmiddag. Er is een deur geforceerd waarna de dieven er met ondermeer een laptop en de spelcomputer vandoor gegaan zijn.

In Eerbeek vond de inbraak op zondagavond plaats. De dieven hebben een raam geforceerd en zijn met onder andere een fiets, sierraden en een geldbedrag weggegaan. De politie onderzoekt de inbraken.