Zutphenaar in hand gestoken - GelreNieuws.nl

Zutphenaar in hand gestoken

Geplaatst op 27 april 2009, om 16:12 uur

ZUTPHEN – Een 37-jarige man uit Zutphen is zondagavond 26 april op de Laarstraat in zijn woonplaats in zijn hand gestoken. Hij is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Twee verdachten konden worden aangehouden.

De Zutphenaar werd vermoedelijk gestoken door twee 18-jarige jongens uit Deventer. Op de Graaf Ottosingel werden de twee jongens gesignaleerd, waarop agenten de achtervolging inzetten. De jongens konden worden aangehouden. Op het bureau zijn ze verder verhoord. De Zutphenaar is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwonding.

Er is vermoedelijk sprake geweest van een drugsdeal. De politie onderzoekt de toedracht van het steekincident, dat plaats vond in de Donkere Steeg, nabij de Kijkshop. Na het steekincident zijn de twee jongens weggerend en achtervolgd door het slachtoffer. Onderweg zijn er vermoedelijk bolletjes drugs en het mes waarmee gestoken werd verloren of weggegooid. De vluchtroute ging vanaf de Donkere Steeg, richting Hoge Straatje, en weer terug bij de Donkere Steeg en daarna via het Polsbroek over het bruggetje tussen de Graaf Ottosingel en de Hobbemakade, naar de achterzijde van de senior-appartementen “Bornhof”, waar het tweetal werd aangehouden.

De politie is op zoek naar getuigen en passanten, ie iets van het steekincident hebben gezien of op de afgelegde route bolletjes harddrugs of een mes hebben aangetroffen. Zij kunnen bellen via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com