+ Mannen aangehouden na vechtpartij - GelreNieuws.nl

+ Mannen aangehouden na vechtpartij

Geplaatst op 25 april 2009, om 17:49 uur

ZUTPHEN – De politie onderzoekt een incident waarbij een 31-jarige man en een 58-jarige man, beiden uit Zutphen, met elkaar in conflict raakten. Het incident vond vrijdag 24 april plaats aan het Laakse Veld in Zutphen. Beide mannen zijn aangehouden en na verhoor in vrijheid gesteld.

De politie kreeg omstreeks 18.50 uur meerdere meldingen binnen van een vechtpartij tussen twee mannen aan het Laakse Veld in Zutphen. Een 31-jarige man raakte hierbij lichtgewond en heeft daarop de ruiten van de woning van een 58-jarige man ingegooid. De politie kwam ter plaatse en heeft de twee mannen aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het bureau en na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Duo vernielt auto

TERBORG – De politie heeft zaterdagochtend 25 april twee 24-jarige mannen uit de gemeente Oude IJsselstreek aangehouden voor baldadig gedrag en het vernielen van een auto op de Industrieweg in Terborg.

De politie kreeg omstreeks 04:25 uur de melding dat de twee jongens met terrasstoelen aan het gooien waren op de Industrieweg. Later bleek dat er ook een geparkeerd staande auto was vernield. Hierop zijn de twee aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Rijbewijs drankrijder ingevorderd

APELDOORN – De politie heeft vrijdagochtend 24 april een 53-jarige man uit Zwolle aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol op de Hezeweg in Apeldoorn.

De man werd omstreeks 10.15 uur gecontroleerd op de Hezeweg in Apeldoorn. Een blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed was van alcohol. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 2.4. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd en tegen hem is een proces-verbaal opgemaakt.

Veel rook bij woningbrand in Putten

PUTTEN – In een woning aan de Bentinckstraat in Putten ontstond op vrijdag 24 april een brand. Er raakte niemand gewond.

De brandweer kreeg omstreeks 13:45 uur de melding van de woningbrand. Er ontstond een behoorlijke rookontwikkeling. De brandweer had de vlammen snel onder controle. Op het moment van de brand waren er geen bewoners aanwezig in de woning en de twee omliggende woningen. Het ontstaan van kortsluiting is vermoedelijk de oorzaak van de brand.

Fietsers gewond na aanrijding

HARDERWIJK – Twee fietsers, een 74-jarige man uit Harderwijk en een 60-jarige man uit Barneveld, raakten vrijdagmiddag 24 april gewond nadat zij met elkaar in botsing waren gekomen op de rotonde Hierdenseweg/ Bleek/ Selhorstweg in Harderwijk. Beide fietsers werden door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De melding kwam omstreeks 13:40 uur binnen. De fietsers kwamen vanuit de richting van de Selhorstweg. Op de rotonde namen zij de afslag in de richting van De Bleek. Door nog onbekende oorzaak kwamen zij met elkaar in botsing. Hierdoor raakte beide mannen gewond. Zij werden door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com