Jaarverslag Politie op internet - GelreNieuws        

Jaarverslag Politie op internet

Geplaatst op 3 april 2009, om 15:27 uur

politieZUTPHEN – Het jaarverslag 2008 van de politieregio Noord- en Oost-Gelderland is ook dit jaar weer online via een website te vinden.

“Hiermee geven wij iedereen die in Noord- en Oost-Gelderland woont en werkt, en natuurlijk ook andere geïnteresseerden buiten dit gebied, inzicht in onze resultaten en inspanningen in het afgelopen jaar”, aldus korpschef Annelore Roelofs.

De regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland vindt het belangrijk om transparant en open te zijn over haar resultaten en inspanningen. Via persoonlijke contacten met burgers, maar bijvoorbeeld ook via het online jaarverslag. In het online jaarverslag kunnen bezoekers zelf bepalen hoe ze op zoek gaan naar informatie. Alle informatie wordt ontvangergericht aangeboden. Aan de hand van een aantal thema’s (zoals geweld, verkeer, drugs etc.) en bepaalde typen informatie (artikelen, reportages, cijfers en video’s) informeert de politie de bezoeker van de site op gemeentelijk niveau over gebeurtenissen en resultaten.

Via het online jaarverslag nodigt de politie alle belangstellenden uit om mee te kijken hoe de politie Noord- en Oost-Gelderland in 2008 samen met de inwoners van de regio, de brandweer, de ambulancezorg en vele anderen heeft gewerkt aan een veilige en leefbare woon- en werkomgeving.

Het online jaarverslag is te vinden onder www.jaarverslagpolitienog.nl of via www.politie.nl (doorklikken op korps Noord- en Oost-Gelderland).