Uitslaande brand verwoest loods in Ermelo - GelreNieuws.nl

Uitslaande brand verwoest loods in Ermelo

Geplaatst op 31 mei 2009, om 22:04 uur

Foto Stefan Oostrom ©www.brandweerermelo.tkERMELO – Op het terrein van een psychiatrisch centrum aan de Veldwijk in Ermelo is zondagavond een grote  uitslaande brand uitgebroken in een loods. Er zijn geen gewonden.

De brand werd rond tien over negen bij de brandweer gemeld. De brand woedde in een loods met landbouwmachines. Tevens lag er 80 m3 openhaardhout opgeslagen en een kleine hoeveelheid gevaarlijke stoffen, waaronder bestrijdingsmiddelen. Dat leverde volgens de brandweer geen gevaar voor de omgeving op. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brand was rond 22 uur onder controle. Het pand brandde volledig af.  De brand trok veel publiek. Volgens de politie was de brand vermoedelijk ontstaan in een houtopslag aan de buitenzijde van een gebouw. Brandweer en politie doen maandag verder onderzoek naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt daarbij niet uitgesloten.

Man geslagen
De politie onderzoekt een incident waarbij een 34-jarige man uit Ermelo geslagen is. Het incident heeft zich zondagavond 31 mei voorgedaan en een 17-jarige plaatsgenoot is aangehouden voor mishandeling.

Een agent zag de mishandeling omstreeks 22:00 uur. De mishandeling vond plaats tijdens een brand op het terrein van een psychiatrisch centrum aan de Veldwijk in Ermelo. De 34-jarige man zou meerdere keren geslagen zijn nabij de afzetting. De agent heeft de 17-jarige jongen op heterdaad aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de exacte aanleiding in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Foto Stefan Oostrom ©www.brandweerermelo.tk

Foto’s Stefan Oostrom www.brandweerermelo.tk

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com