Overval videotheek in Apeldoorn

Geplaatst op 31 mei 2009, om 13:05 uur

politie__462416bAPELDOORN – Op zaterdag 30 mei heeft er een overval plaatsgevonden op een videotheek aan het Mercatorplein in Apeldoorn. Een 20-jarige man uit Apeldoorn, een medewerker van de videotheek, werd geslagen en bedreigd.

De twee nog onbekende daders, verlieten de zaak met alleen wat persoonlijke spullen van het slachtoffer. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De overval vond omstreeks 21.30 uur plaats. Het slachtoffer was bezig de zaak af te sluiten toen twee mannen hem bedreigden en terug de zaak in duwden. Het slachtoffer werd geslagen en bedreigd met een wapen. De twee mannen verlieten de zaak uiteindelijk met alleen wat persoonlijke spullen van het slachtoffer. Het slachtoffer is hevig geschrokken maar heeft verder gelukkig geen letsel opgelopen.

Het signalement van de twee verdachten:

Dader 1: ongeveer 1.80 meter lang, hij droeg een blauwe spijkerbroek met daarop een grijs vest met een capuchon over zijn hoofd.

Dader 2: ongeveer 1.80 meter lang, hij droeg een blauwe spijkerbroeke en een donker vest met een capuchon over zijn hoofd. Hij had een donkeren boeren zakdoek om zijn nek.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Mensen die informatie hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900 8844.