+ Vrouw onwel tijdens duik in Bussloo - GelreNieuws.nl

+ Vrouw onwel tijdens duik in Bussloo

Geplaatst op 30 mei 2009, om 15:05 uur

WILP – Een 45-jarige vrouw uit Gorssel is vrijdag omstreeks 23.00 uur naar het ziekenhuis vervoerd nadat zij onwel is geworden tijdens het duiken.

De vrouw was samen met een 47-jarige man uit Deventer aan het duiken in recreatieplas Bussloo aan de Kneuterstraat in Wilp. Kort na het duiken werd de vrouw onwel en raakte buiten bewustzijn. De Gorsselse werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. De duikapparatuur van de vrouw is in beslag genomen.

Bromfietser aangehouden

LOCHEM – Een 15-jarige jongen uit Warnsveld is in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 mei aangehouden voor het rijden onder invloed (0,30 promille). Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt. Ook kreeg hij een bekeuring voor door rood licht rijden en het niet hebben van een geldig rijbewijs. Zijn passagier, een 16-jarige jongen uit Empe, kreeg een bekeuring voor het niet dragen van een helm.

De jongens reden omstreeks 02.00 uur op een bromfiets op de Nieuwstad in Lochem en reden richting de Zutphenseweg. Agenten zagen hoe de bromfiets met de twee jongens door rood licht reed waarna zij staande werden gehouden. De bestuurder bleek nog geen 16 jaar en dus niet bevoegd een bromfiets te besturen. Uit een blaastest bleek hij teveel te hebben gedronken, hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar bleek een alcoholpromillage van 0,30. De bestuurder kon met een proces-verbaal op zak en een bekeuring voor het door rood licht rijden en het niet hebben van een geldig rijbewijs naar huis. De passagier had geen helm op en kreeg hiervoor een bekeuring.

Automobilist weigert medewerking ademanalyse

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 mei een 39-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt. Op het bureau weigerde hij mee te werken aan de ademanalyse, hiervoor kreeg hij tevens proces-verbaal.

Agenten zagen de man, die op een snorfiets reed, slingerend rijden over de Asselsestraat. De man werd staande gehouden en moest blazen. Hieruit bleek dat de Apeldoorner teveel had gedronken waarop hij werd aangehouden en naar het politiebureau werd overgebracht. Hier weigerde de man mee te werken aan de ademanalyse. De man krijgt hiervoor proces-verbaal. Ook is het rijbewijs van de man ingevorderd. Justitie bepaalt verder wat er met de man gebeurt.

Aanhoudingen na vechtpartij

APELDOORN – Een 25-jarige man uit Apeldoorn raakte vrijdag 29 mei gewond toen hij belaagd werd door meerdere personen. Een 14-jarige jongen en een 39-jarige man uit Apeldoorn werden aangehouden wegens mishandeling.

De 25-jarige man was achter een groepje jongeren gereden die kort daarvoor stenen hadden gegooid tegen het huis van een woning aan de Kayersdijk in Apeldoorn. Toen hij bezig was de gegevens te noteren, werd hij belaagd door meerdere personen. Er werden over en weer klappen uitgedeeld. De 25-jarige man liep diverse verwondingen op en zijn auto werd vernield. Een 14-jarige jongen en een 39-jarige man uit Apeldoorn werden aangehouden wegens mishandeling en openbare geweldpleging. Ook de 25-jarige man werd aangehouden omdat ook hij zelf klappen zou hebben uitgedeeld in de richting van minderjarige betrokkenen. Hij kon na verhoor weer naar huis.

Politie onderzoekt dood man

WINTERSWIJK – De politie in Doetinchem stelt een onderzoek in naar de dood van een 60-jarige man uit Winterswijk. Het onderzoek is erop gericht een misdrijf uit te sluiten.

De politie kreeg omstreeks 00.15 uur een melding van een mogelijke zelfmoord aan de Hijinkhoekweg in Winterswijk. In de woning troffen de agenten de 60-jarige man levenloos aan. Het politieonderzoek is erop gericht de toedracht rondom de dood van deze man vast te stellen en een misdrijf uit te sluiten.

In het kader van dit onderzoek worden een 35-jarige man en een 61-jarige vrouw uit Winterswijk verhoord. Zij waren kort voor de dood van de man in de woning aanwezig en kunnen mogelijk meer duidelijkheid geven omtrent de toedracht van het overlijden van de man.

Meisje (16) aangerand in Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE – De politie heeft vrijdag 29 mei een 23-jarige man uit Aalten aangehouden wegens aanranding van een 16-jarig meisje uit Lichtenvoorde.

De politie kreeg rond 18.50 uur de melding dat er een meisje was aangerand op de Varsseveldseweg in Lichtenvoorde. Het meisje wist zich los te rukken en weg te rennen. De verdachte kon, aan de hand van het signalement, enige tijd later worden aangehouden op de Planetenstraat. Hij is naar het bureau in Doetinchem overgebracht en voor nader onderzoek ingesloten. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De man zou de afgelopen maand vaker kinderen hebben lastiggevallen wat voor veel onrust zorgde. De politie hield hem dan ook al intensief in de gaten maar kon nu toe geen strafbare feiten aan hem linken.

Kettingbotsing met vijf auto’s

HEELWEG – Op vrijdag 29 mei zijn vijf auto’s betrokken geraakt bij een kettingbotsing op de Twente Route in Heelweg. Niemand raakte gewond. Vier auto’s moesten worden weggesleept.

Een 36-jarige vrouw uit Etten reed omstreekst 17.55 uur op de Twente Route vanuit Lichtenvoorde en zag te laat dat de auto’s voor haar stopten en botste op haar voorganger. Een kop-staart botsing was het gevolg waarbij in totaal vijf voertuigen beschadigd raakten. Niemand raakte gewond. Vier auto’s moesten worden weggesleept.

Twee gewonden na auto over de kop

HULSHORST – In de nacht van vrijdag op zaterdag 30 mei zijn twee mensen gewond geraakt nadat de auto waarin zij zaten op de Harderwijkerweg in Hulshorst (gemeente Nunspeet) over de kop vloog. Een derde inzittende bleef ongedeerd. Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen.

De auto, die bestuurd werd door een 29-jarige man uit Doornspijk, reed omstreeks 03.20 uur vanuit de richting Harderwijk over de Harderwijkerweg in Hulshorst. In een flauwe bocht is de bestuurder, mogelijk door een te hoge snelheid in de berm terechtgekomen. Hij heeft daardoorj de macht over het stuur verloor waarna de auto over de kop is geslagen en in een droge sloot terecht is gekomen. In de auto zaten verder nog een vrouw (leeftijd en woonplaats onbekend) en een 30-jarige man uit Doornspijk. De bestuurder en de vrouw raakten beiden gewond en werden naar het ziekenhuis vervoerd.

Vijf auto’s betrokken bij kettingbotsing

WEZEP – Op de A28 in de richting Zwolle vond vrijdag 29 mei een kettingbotsing plaats waarbij vijf voertuigen betrokken waren. Niemand raakte gewond.

De aanrijding vond omstreeks 16.00 uur plaats tussen de afrit Wezep en het knooppunt Hattemerbroek. Een 21-jarige vrouw uit Dalfsen had te laat door dat de vier auto’s voor haar stopten in verband met een fi

le. Een kop-staartbotsing was hierna het gevolg. Niemand raakte gewond wel raakten alle vijf voertuigen beschadigd. De overige betrokkenen waren: een 27-jarige man uit Zwolle, een 34-jarige man uit Rouveen, een 36-jarige vrouw uit Zwolle en een 26-jarige man uit Ommen.

Twee gewonden bij kop-staartbotsing

HARDERWIJK – Bij een kop-staart botsing op de Knardijk in Harderwijk zijn vrijdag een 46-jarige man uit Amsterdam en een 44-jarige vrouw uit Zeewolde gewond geraakt. Drie voertuigen werden ernstig beschadigd.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.40 uur toen een 46-jarige man uit Elburg op zijn voorganger, de man uit Amsterdam botste die vervolgens op de vrouw uit Zeewolde botste. De vrouw werd ter plaatste door ambulancepersoneel onderzocht en toen naar huis. De man uit Amsterdam is naar het ziekenhuis vervoerd. Hij bleek een hersenschudding te hebben en kon later die dag weer naar huis. Alle drie de voertuigen raakten beschadigd en zijn afgesleept.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com