Twee gewonden bij ongeval Wilp

Geplaatst op 30 mei 2009, om 18:20 uur

Foto Pim Velthuizen/PVFotografie.nl
WILP
– Een personenauto met drie inzittenden is zaterdag ter hoogte van de afslag Twello van de snelweg A1 geraakt en 8 meter lager onder een viaduct beland.  Een 42-jarige vrouw en een 11-jarige jongen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De auto raakte even voor 18 uur ter hoogte van afslag Twello van de A1 en reed de berm in. Volgens de politie kwam dat vermoedelijk omdat de 46-jarige bestuurder uit Delft achter het stuur in slaap viel. De auto belandde vervolgens acht meter lager op de kop onderaan het talud van het viaduct van de Fliertweg tussen Wilp en Twello.  Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurder bleef ongedeerd. Zijn 42-jarige vrouw en hun 11-jarige zoon raakte echter wel gewond. Beiden zijn met nog onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Een paar uur eerder ging het ook al mis op de A1. Toen reed een automobiliste net na tankstation De Paal de berm in. De auto van de vrouw kwam tegen een boom aan de naastgelegen Blankenhuisweg tot stilstaand.  De vrouw werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto Pim Velthuizen/PVFotografie.nl Foto Pim Velthuizen/PVFotografie.nl Foto Pim Velthuizen/PVFotografie.nl Foto Pim Velthuizen/PVFotografie.nl

Meer foto’s op www.PVFotografie.nl