Man zwaar mishandeld bij inbraak

Geplaatst op 12 mei 2009, om 14:05 uur

ERMELO – De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de ernstige mishandeling van een 89-jarige man uit Ermelo. Het slachtoffer werd maandagavond 11 mei bij een inbraak in zijn woning aan de Wethouder Rikkerslaan in Ermelo ernstig mishandeld en is opgenomen in het ziekenhuis.

De politie kreeg rond 21.30 uur een melding dat het slachtoffer niet, zoals gebruikelijk, die avond op bezoek was geweest bij zijn echtgenote, die in een verpleeghuis verblijft. Bij de komst van de politie werd het slachtoffer ernstig gewond in de woning aangetroffen. Hij is direct naar het ziekenhuis vervoerd en kan nog niet worden verhoord.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie is een uitgebreid technisch onderzoek gestart en direct werden buurtbewoners ondervraagd of zij iets bijzonders hadden waargenomen. Het buurtonderzoek wordt vandaag, dinsdag voortgezet en een rechercheteam houdt zich met het onderzoek bezig.

Mensen die bijzonderheden over het gebeurde kunnen melden, wordt verzocht te bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.