+ Meisje (13) rijdt met auto door Zutphen - GelreNieuws.nl

+ Meisje (13) rijdt met auto door Zutphen

Geplaatst op 26 mei 2009, om 20:18 uur

ZUTPHEN – Op maandagmiddag 25 mei heeft de politie een 13-jarig meisje uit Zutphen aangehouden voor joyriding. Het meisje had een auto bestuurd.

De politie kreeg omstreeks 17:45 uur een melding dat er een minderjarig meisje vanaf de Vijfmorgenstraat in Zutphen met een auto was weggereden. De agenten hebben het voertuig gezocht en troffen haar korte tijd later elders in Zutphen aan. Het meisje werd meegenomen naar het politiebureau. Ze is na verhoor weer naar huis gestuurd en over de afhandeling wordt overleg gepleegd met het Openbaar Ministerie.

Man steelt snoep

ZUTPHEN – Op maandagmiddag 26 mei heeft de politie een 28-jarige man uit Zutphen verhoord over een winkeldiefstal. De man werd betrapt door winkelpersoneel toen hij snoepgoed wegnam uit een supermarkt aan de Polsbroek in Zutphen.

Het winkelpersoneel zag de diefstal en alarmeerde de politie. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op. Tevens krijgt betrokkene een winkel ontzegging voor een jaar.

Boilers gestolen van bedrijfsterrein

ZUTPHEN – Tussen woensdagmiddag en maandagmorgen 25 mei zijn er bij een bedrijf aan de Pollaan in Zutphen drie boilers weggenomen. De gedupeerde heeft inmiddels aangifte gedaan.

Men is op het terrein gekomen door een hekwerk te forceren. Vervolgens zijn de boilers, vermoedelijk met een voertuig, meegenomen. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com