+ Jongen trapt spiegel van auto - GelreNieuws.nl

+ Jongen trapt spiegel van auto

Geplaatst op 1 mei 2009, om 13:19 uur

TWELLO – In de nacht van woensdag op donderdag 30 april heeft de politie een 19-jarige inwoner uit Twello aangehouden. Hij werd op heter daad betrapt toen hij een spiegel van een auto trapte.

De man werd kort na middernacht op de Van Ghentstraat in Twello betrapt toen hij een spiegel van een auto trapte. Hij werd aangehouden en aangezien hij het nodige aan bachus had geofferd is hij voor verhoor ingesloten. Tegen betrokkene wordt proces-verbaal opgemaakt. De gedupeerde is geïnformeerd.

Automobilist onder invloed tegen boom

EERBEEK – Een 27-jarige man uit Apeldoorn is op woensdagavond 29 april met zijn auto van de weg geraakt en is tegen een boom tot stilstand gekomen. Zijn auto is daarbij zwaar beschadigd maar hij bleef zelf ongedeerd, de man bleek onder invloed van alcohol.

Hij reed rond 18.30 over de Apeldoornseweg in Eerbeek toen zijn auto in een slip raakte. Hij raakte van de weg en heeft een verkeersbord en een boom geraakt, hij is uiteindelijk tegen een boom tot stilstand gekomen. De man raakte niet gewond, maar na een blaastest bleek hij onder invloed van alcohol. Hij is overgebracht naar het politiebureau, daar bleek hij een promillage van 3,28 in zijn bloed te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij krijgt een proces-verbaal.

Aanrijding tussen auto en bromfiets

TEUGE – Op de kruising van de Rijksstraatweg en de Holthoevensestraat in Teuge heeft op woensdagmiddag 29 april een aanrijding tussen een auto en een bromfiets plaatsgevonden. De bromfietser is overgebracht naar het ziekenhuis.

De aanrijding heeft rond 17.45 uur plaatsgevonden. De bestuurder van de auto, een 33-jarige vrouw uit Schalkhaar zag bij het afslaan de brommer over het hoofd. De 17-jarige jongen uit Twello die de brommer bestuurde werd geraakt verloor de macht over het stuur, hij reed tegen een paal en een verkeersbord, de brommer raakte daarbij zwaar beschadigd. De jongen is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, hij heeft voor controle de nacht daar doorgebracht. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

Jongen wil niet luisteren

WINTERSWIJK – Een 19-jarige man uit Winterswijk is in de nacht van donderdag op vrijdag 1 mei aangehouden omdat hij niet wilde voldoen aan het bevel van een agent.

Op het Weurden in Winterswijk vond omstreeks 02.15 uur een opstootje plaats. De 19-jarige man wilde zich hiermee bemoeien en werd door agenten meerdere malen verzocht om te vertrekken en niet meer terug te komen. De man voldeed echter niet aan het bevel en kwam na enige tijd toch weer terug. Hierop is hij aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Over de afhandeling van ze zaak wordt overleg gepleegd met de Officier van Justitie.

Jongen vernielt ruit

GROENLO – Een 19-jarige man uit Groenlo is in de nacht van donderdag op vrijdag 1 mei rond 01.00 uur aangehouden voor het vernielen van een ruit.

De man zorgde in een horecagelegenheid in het centrum van Lichtenvoorde voor overlast en werd uit het café gezet. De man werd hierop boos en vernielde een ruit van de horecagelegenheid. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld en proces-verbaal wordt opgemaakt.

Twee aanhoudingen

LICHENVOORDE – De politie heeft donderdag 30 april omstreeks 23.00 uur een 16-jarige jongen uit Winterswijk en een 21-jarige man uit de gemeente Berkelland aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel van de politie.

Er vond omstreeks 23.00 uur op de Molendijk in Lichtenvoorde een klein opstootje plaats nadat een 17-jarige jongen die overlast veroorzaakte uit een café was gezet. De jongen was boos en agenten wilden hem tot bedaren brengen. De 16-jarige jongen en de 21-jarige man wilden zich hiermee bemoeien en werden door de agenten meerdere malen verzocht te vertrekken. Omdat zij hieraan geen gehoor gaven, werden ze aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Naar verhoor zijn ze in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Jongen aangehouden na mishandeling

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 1 mei  een 18-jarige man uit Deventer aangehouden voor het mishandelen van een 20-jarige inwoner van Wenum Wiesel op de Hoofdstraat in Apeldoorn.

De politie kreeg omstreeks 02.25 uur de melding van de mishandeling in het centrum van Apeldoorn. De 18-jarige gaf zonder reden een kopstoot aan de man uit Wenum Wiesel. De 18-jarige kon worden aangehouden en werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Tijdens het transport naar het politiebureau werd de man erg agressief en beledigde hij de agenten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com