Vier gewonden bij ongeval in Doornspijk - GelreNieuws.nl

Vier gewonden bij ongeval in Doornspijk

Geplaatst op 1 mei 2009, om 15:13 uur

Foto www.brandweer-elburg.nlDOORNSPIJK – Bij een ernstige aanrijding op de Zuiderzeestraatweg-West in Doornspijk zijn vrijdag 1 mei meerdere personen gewond geraakt. De politie stelt een onderzoek in en de weg is tot ongeveer 14.00 uur afgesloten geweest. Getuigen van het ongeval wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844.

De aanrijding met beknelling werd omstreeks 11.30 uur gemeld. Aangezien er meerdere, vermoedelijk ernstig gewonden waren, werden drie ambulances en een traumahelikopter ingezet. De brandweer hielp bij het bevrijden van een Elburgse bestuurster uit haar auto en zij en haar 11-jarige zoontje en diens even oude vriendje zijn voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. Ook werd de bestuurder van de andere auto, die afkomstig was uit Duitsland, naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard van het letsel en de leeftijd van de andere betrokkenen zijn nog geen gegevens bij de politie bekend.

De rijbaan is enkele uren afgesloten geweest voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de Duitse bestuurder uit de richting Doornspijk kwam en richting Elburg reed. Kennelijk had hij zich in de route vergist en wilde bij een bushalte keren. Hierbij ontstond een aanrijding met de Elburgse die in dezelfde richting over de Zuiderzeestraatweg-West reed.

De politie verzoekt getuigen die nog geen contact met de politie hebben gehad, contact op te nemen via 0900 – 8844.

www.brandweer-elburg.nl

Meer foto’s op www.brandweer-elburg.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com