Busje en auto botsen op enorme boomtak

Geplaatst op 26 juni 2009, om 09:04 uur

foto Fotobureau Kerkmeijer
WARNSVELD
– Op de Lochemseweg N346 heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een bizar ongeval plaats gevonden. Twee mensen zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Even voor 2 uur brak een enorme tak uit een boom en belandde midden op het wegdek. Een bestuurder van een busje dat richting Lochem reed merkte de tak te laat op en kon een botsing niet meer voorkomen. De bestuurder en de drie andere inzittenden konden zelf het busje uitkomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Niet veel later kwam een bestelauto vanuit de tegenover gestelde richting. De inzittenden van het busje probeerde de bestuurder nog te waarschuwen, maar ook hij kon een botsing met de boomtak niet meer voorkomen. Ook hij kon zelf zijn auto uit komen. Het overige verkeer kon tijdig tot stoppen worden gebracht.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De twee bestuurders werden per ambulance voor controle naar het ziekenhuis over gebracht. De brandweer had een ruim uur nodig om de tak klein te zagen en de rommel op te ruimen. Beiden voertuigen konden vervolgens worden weg gesleept.

Hoe het kan dat de boomtak bij vrijwel windstil weer afbrak is onbekend.

foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer foto Fotobureau Kerkmeijer

foto Fotobureau Kerkmeijer