+ Dronken automobilist vernield fietsen en rijdt door - GelreNieuws.nl

+ Dronken automobilist vernield fietsen en rijdt door

Geplaatst op 1 juni 2009, om 12:56 uur

TWELLO – In de nacht van zondag op maandag 1 juni heeft de politie een 35-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden. De man botste onder invloed van alcohol tegen een aantal geparkeerde fietsen en reed vervolgens door.

De politie ontving de melding omstreeks 00:30 uur. Een bestuurder van een bestelauto zou tegen meerdere geparkeerde fietsen zijn aangereden aan de Kerklaan in Twello. De fietsen raakten hierdoor beschadigd. De automobilist reed vervolgens door zonder zijn identiteit achter te laten. Oplettende getuigen noteerde het kenteken van de bestelauto en alarmeerde de politie. De politie heeft de bestuurder van de bestelauto korte tijd later bij zijn woning in Apeldoorn aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Uit de ademanalyse bleek de man een promillage te hebben van 2.17. Het rijbewijs en de bestelauto zijn door de politie in beslaggenomen.

Laptop en sieraden weg na woninginbraak

ZUTPHEN – Tussen donderdagavond en zondagmiddag 31 mei is er ingebroken in een woning aan de Barlheze in Zutphen. Er zijn onder andere sieraden en een laptop weggenomen.

De bewoners waren enkele dagen afwezig en ontdekten de inbraak bij thuiskomst. Men is binnengekomen door een raam te open te breken. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Man steelt Cv-ketel

EERBEEK – In de nacht van zondag op maandag 1 juni heeft de politie een 31-jarige man uit Eerbeek aangehouden voor diefstal van onder andere een CV-ketel.

De politie kreeg omstreeks 02:25 uur een melding van een oplettende getuige. Men zou vanaf een bouwplaats aan de Wethouder Sandersstraat onder andere een CV-ketel weggenomen hebben. De getuige zag hoe men met de gestolen waren een woning in de omgeving binnenging. De politie kwam ter plaatse en heeft de 31-jarige bewoner van de woning aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Brand in bedrijfspand bij lassen

DOETINCHEM – Op zondagavond 31 mei is er een brand ontstaan in bedrijfspand aan de Kampoeniestraat in Doetinchem. Er raakte niemand gewond.

De politie en brandweer ontvingen de melding omstreeks 18:13 uur. De brand was vermoedelijk ontstaan na laswerkzaamheden in het pand. Eén van de aanwezigen heeft de brand met een brandblusser geprobeerd te blussen. Desondanks moest de brandweer er aan te pas komen om de brand volledig te blussen. De exacte oorzaak van de brand wordt onderzocht.

Auto in brand

DOETINCHEM – In de nacht van zondag op maandag 1 juni is er een brand ontstaan in een personenauto die geparkeerd stond aan de Nieuwstad in Doetinchem. De brandweer heeft het voertuig geblust.

De politie en brandweer ontvingen de melding omstreeks 04:00 uur. De brandweer had de brand snel onder controle. De exacte oorzaak van de brand is nog onbekend, brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval op A1

APELDOORN – Een 38-jarige automobilist uit Deventer is zondagmorgen 31 mei gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Rijksweg A1 bij Apeldoorn. De man is met rug- en negklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 07:00 uur. De automobilist reed op de Rijksweg A1 richting Deventer. Door onbekende oorzaak verloor de man ter hoogte van Apeldoorn de controle over het voertuig en reed hierdoor via de berm het talud af. Het voertuig botste tegen een hectometerpaal en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. De exacte oorzaak is niet bekend. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Fietser beland in sloot en raakt gewond

ERMELO – Een 56-jarige fietser uit Harderwijk is zondagavond 31 mei gewond geraakt nadat hij door onbekende oorzaak met zijn fiets in een sloot belandde. De man is met onder andere een gebroken arm overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie en ambulance ontvingen de melding omstreeks 24:00 uur. De man fietste samen met zijn vrouw over de Harderwijkerweg in Ermelo richting Harderwijk. Door onbekende oorzaak kwam de man tijdens het fietsen in de sloot terecht waardoor hij gewond raakte. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com