+ Jongen gewond door mishandeling - GelreNieuws.nl

+ Jongen gewond door mishandeling

Geplaatst op 14 juni 2009, om 20:10 uur

ZUTPHEN – De politie onderzoekt een incident waarbij een 17-jarige jongen uit Zutphen geslagen is. Het incident heeft zich op vrijdagavond 5 juni voorgedaan aan de Graaf Ottosingel in Zutphen.

De jongen fietste op vrijdagavond 5 juni omstreeks 23:30 uur over de Graaf Ottosingel en zou daar door een groep jongens aangesproken zijn. Hij zou meerdere keren geslagen zijn waardoor hij gewond raakte. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is in het ziekenhuis opgenomen met een gebroken neus en een hersenschudding. De politie heeft de exacte aanleiding in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

Snorfietser onder invloed

VOORST – In de nacht van zaterdag op zondag 14 juni heeft de politie een 26-jarige snorfietser uit Deventer aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.

De politie ontving omstreeks 00:39 uur een melding van een getuige. De snorfietser zou bij een feesttent in Voorst overlast veroorzaken. De agenten zagen de snorfietser aan de Wilhelminastraat rijden en hielden hem staande. Uit een blaastest op straat bleek dat de man onder invloed was. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.04. De man kreeg een rijverbod en een bekeuring.

Man met gestolen fiets aangehouden

ZUTPHEN – Op zaterdagmiddag 13 juni heeft de politie een 34-jarige man uit de gemeente Zutphen aangehouden. De man bleek in het bezit te zijn van een gestolen fiets.

Agenten zagen de man omstreeks 16:50 uur aan de Polsbroek in Zutphen staan met een fiets. De fiets bleek van diefstal afkomstig te zijn. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meisje steelt kleding

DOETINCHEM – Op zaterdagmiddag 13 juni heeft de politie een 15-jarig meisje uit de gemeente Doetinchem verhoord over een winkeldiefstal. Het meisje werd betrapt door winkelpersoneel toen zij kleding wegnam uit een kledingzaak aan de Synagogestraat in Doetinchem.

Het winkelpersoneel zag de diefstal en alarmeerde de politie. De politie kwam ter plaatse en heeft het meisje aangehouden. Zij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie maakt proces-verbaal op.

Drietal aangehouden voor mishandeling

DOETINCHEM – De politie onderzoekt een incident waarbij in de nacht van zaterdag op zondag 14 juni een horecamedewerker geslagen is. Er werden drie mannen aangehouden voor mishandeling.

Surveillerende agenten zagen omstreeks 01:17 uur drie mannen rennen bij het Simonsplein in Doetinchem. De agenten hoorden kort daarop dat de mannen betrokken waren bij een mishandeling. Ze werden aan de Nieuwsstad aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De mannen, 20-, 23- en 27- jaar, twee afkomstig uit Doesburg en één uit Duitsland, zijn voor nader verhoor ingesloten. Een medewerker van een horecagelegenheid in het centrum van Doetinchem zou door de mannen geslagen zijn. Hij raakte gewond aan zijn lip en gebit. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Vrouw gewond na beroving

APELDOORN – De politie onderzoekt een incident waarbij een 19-jarige vrouw uit Apeldoorn in de nacht van zaterdag op zondag 14 juni gewond raakte. De vrouw werd bestolen van haar handtas en liep onder andere een hoofdwond op.

Het incident deed zich tussen 04:00 en 04:30 uur voor. De vrouw fietste vanuit het centrum onder de fietstunnel bij het station in Apeldoorn door. Toen zij vervolgens over de 2e Wormenseweg fietste werd zij beroofd van haar tas. Hierbij raakte de vrouw gewond. Wat er zich precies heeft voorgedaan heeft de politie in onderzoek. In verband met het onderzoek roept de politie getuigen op om zich te melden via 0900-8844.

Automobilist aangehouden na verkeersconflict

APELDOORN – In de nacht van zaterdag op zondag 14 juni is er een conflict ontstaan na een verkeersincident aan de Cort van der Lindenstraat in Apeldoorn. Bij dit conflict zouden er twee jongens zijn geslagen. Een 46-jarige plaatsgenoot werd aangehouden.

Twee jongens van 16- en 17-jaar zaten omstreeks 02:10 uur samen op een scooter toen zij door de Cort van der Lindenstraat in Apeldoorn reden. Op een gegeven moment moesten zij plotseling remmen voor een stilstaande auto. Nadat de scooterrijder was afgeremd en de auto passeerde ontstond er een conflict tussen de scooterrijders en de automobilist. Tijdens het conflict zouden de beide jongens geslagen zijn. De automobilist is na het incident weggereden. De scooterrijders alarmeerde de politie. Korte tijd later werd de 46-jarige Apeldoorner thuis aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft dit incident in onderzoek.

Automobilist blijkt onder invloed na aanrijding

APELDOORN – Op zaterdagavond 13 juni heeft de politie een 71-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden voor rijden onder invloed alcohol. De man was betrokken bij een aanrijding en was daarna doorgereden.

De politie ontving omstreeks 20:50 uur een melding van een aanrijding aan de Loolaan in Apeldoorn. Ter plaatse bleek de bestuurder van één van de betrokken voertuigen te zijn doorgereden. Getuigen hadden zijn kenteken genoteerd. Nadat de agenten het adres van de betrokken bestuurder hadden achterhaald zijn zij naar zijn huis gereden. De 71-jarige man uit Apeldoorn bleek onder invloed van alcohol. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 0.92. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod. De politie maakt proces-verbaal op.

Inzittenden stadsbus gewond na aanrijding

APELDOORN – Op zaterdagmorgen 13 juni zijn twee inzittenden van een stadsbus gewond geraakt na een aanrijding. Eén vrouw liep enkele kneuzingen op een tweede had pijn in haar rug en ribben.

Het ongeval gebeurde omstreeks 09:42 uur. Een 51-jarige automobilist uit Apeldoorn reed over de Matenpoort, hij kwam uit de richting rotonde Matenpoort. Aan de rechterszijde van de rijbaan ligt een busbaan. Toen de automobilist rechtsaf de Ovenbrouwershoek in wilde slaan ontstond er een botsing met een van rechts naderende stadsbus. Doordat de bus hard moest remmen kwamen twee van de vier inzittenden ten val. Een 78-jarige vrouw uit Apeldoorn liep enkele kneuzingen op, een 48-jarige vrouw uit Apeldoorn liep onder andere rugklachten op. De twee vrouwen zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld en doorverwezen naar de huisartsenpost. De bestuurders en overige twee inzittenden raakten niet gewond. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Drietal met gestolen boot aangehouden

DOORNSPIJK – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 14 juni een drietal jongens aangehouden voor diefstal van een boot.

De politie ontving omstreeks 03:00 uur een melding van een oplettende getuige. Het drietal kwam bij een camping aan de Oude Zeeweg in Doornspijk aanvaren vanuit de richting Veluwemeer. Getuigen vertrouwden het niet en vermoedde dat de boot niet van het drietal was. Zij alarmeerde de politie. Ter plaatse troffen de agenten de drie jongens van, 17-, 18- en 19 jaar alledrie afkomstig uit Elbur

g aan. De boot bleek inderdaad niet van één van de jongens te zijn. Het drietal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar zij voor nader verhoor werden ingesloten. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Motorrijder gewond na ongeval

HARDERWIJK – Een 40-jarige motorrijder uit Harderwijk is zaterdagavond 13 juni gewond geraakt na een eenzijdig ongeval aan de Rietgorsmeen. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde omstreeks 21:31 uur. De motorrijder reed met zijn motorfiets over de Rietgorsmeen en wilde ter hoogte van de Rietmeen linksaf slaan. Bij een bruggetje verloor de bestuurder door onbekende oorzaak de controle over de motorfiets waardoor hij ten val kwam. De man raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.