+ Man aangehouden voor mishandeling en bedreiging - GelreNieuws.nl

+ Man aangehouden voor mishandeling en bedreiging

Geplaatst op 30 juni 2009, om 22:37 uur

ALMEN – De politie heeft maandag 29 juni een 53-jarige man uit Almen aangehouden voor het bedreigen en mishandelen van een medewerker van opvangcentrum voor dak- en thuislozen in Almen.

De 53-jarige bewoner van het opvangcentrum voor dak- en thuislozen in Almen werd maandag 29 juni door agenten aangehouden, nadat hij een medewerker van het centrum had bedreigd en mishandeld had. De 53-jarige man was onder invloed van alcohol en werd overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor verder verhoor en onderzoek.

Twee mannen aangehouden voor bedreiging

LOCHEM – De politie heeft maandagavond 29 juni twee mannen uit Zutphen aangehouden. Zij worden verdacht bedreigingen te hebben geuit naar het personeel van een horecagelegenheid aan de Ploegdijk in Lochem.

De politie kreeg maandagavond om 21:50 uur een melding dat een medewerker van een horecagelegenheid aan de Ploegdijk in Lochem bedreiging was. Hierop heeft de politie de twee verdachten, een 30- en 34-jarige man uit Zutphen, later die maandagavond  elders in Lochem kunnen aanhouden. Ze zijn beiden overgebracht naar het politiebureau waar ze zijn ingesloten voor verhoor.

Man gewond  bijbedrijfsongeval

HARDERWIJK – Bij een ongeval op een bedrijfsterrein aan de Lorentzkade in Harderwijk is maandagmiddag 29 juni een werknemer uit Putten gewond geraakt. Het slachtoffer, een 33-jarige inwoner uit Putten, is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Het ongeval vond rond 14:20 uur plaats. De werknemer is vrachtwagenchauffeur en hij was bezig om een container op de vrachtwagen te krijgen. Hierbij ging iets niet goed waardoor de cabine van de vrachtwagen een paar meter de lucht in ging. Vervolgens klapte de cabine weer terug. De man raakte hierbij gewond. Hij is met ernstig rugletsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd  De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld, zij zullen een onderzoek instellen.

Scooterrijder gewond na ongeval

HARDERWIJK – Bij een aanrijding op maandagavond 29 juni op de kruising Leuvenemseweg / Sonnevancklaan in Harderwijk is een 43-jarige scooterrijder gewond geraakt. Hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De scooterrijder, een 43-jarige man uit Ermelo, reed omstreeks 19:50 uur op het fietspad van de Leuvenemseweg. Hij verleende geen voorrang aan een 61-jarige automobilist uit Harderwijk die op de Sonnevancklaan reed. Hierdoor ontstond de aanrijding. Vermoedelijk hebben de automobilist en de scooterrijder elkaar niet gezien door de laagstaande zon. De scooterrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com