Sigarettenbezorger van bestelbus beroofd - GelreNieuws.nl

Sigarettenbezorger van bestelbus beroofd

Geplaatst op 29 juni 2009, om 17:11 uur

WILP – Maandagochtend 29 juni heeft er tussen 10 en 11 uur een overval op de chauffeur van een bestelbus plaatsgevonden op de Knibbelallee in Wilp. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen.

De chauffeur was op weg om sigaretten af te leveren bij horecabedrijven toen hij op de Knibbelallee tot stoppen werd gemaand door twee nog onbekende mannen. De mannen stapten bij hem in en dwongen de chauffeur onder bedreiging van een vuurwapen om verder te rijden. De man heeft in de bus nog een klap gehad, maar is niet gewond geraakt. Kort daarna is de chauffeur uit de bestelbus gezet en zijn de mannen er met de bus en inhoud (een hoeveelheid rookwaren) vandoor gegaan.

De chauffeur heeft een passant gewaarschuwd en gevraagd om de politie te waarschuwen. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en heeft nog uitgekeken naar de bestelbus, maar deze niet meer aangetroffen. De chauffeur is opgevangen en heeft een verklaring afgelegd. Ook is hem Slachtofferhulp aangeboden.

De bus waar de man in reed is een witte Volkswagen Transporter met zwarte tekst op de zijkant en een rode pijl op de motorkap. De politie is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van de overval, of mensen die de witte bus na 11:00 uur hebben zien rijden. Hiervoor kunnen mensen bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com