Veel publiek bij brand in bovenwoning binnenstad - GelreNieuws.nl

Veel publiek bij brand in bovenwoning binnenstad

Geplaatst op 5 juni 2009, om 21:20 uur

Foto Fotobureau Kerkmeijer
ZUTPHEN –
In een bovenwoning aan de Schupstoel in de Zutphense binnenstad heeft vrijdagavond korte tijd brand gewond. De bewoner raakte licht gewond.

Voorbijgangers zagen rond 20 uur vlammen uit een dakraam komen en belde de brandweer. Volgens brandweerofficier van dient  Ad van Loon was de bewoner op zijn computer bezig toen deze plots vlam vatte. De brand sloeg over op een badlaken dat als gordijn voor het dakraam diende. De man pakte de brandende handdoek op om deze naar de wasbak in de badkamer te brengen. Hij bluste daardoor de brand maar liep daarbij liep dusdanige brandwonden aan zijn handen op dat hij naar het ziekenhuis moest. Brandweer en politie waren snel ter plaatse. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in de systeemkast van de computer. Vanwege de koopavond had de brand veel belangstelling van het winkelend publiek.

Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Errol Endeveld Foto Errol Endeveld Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Errol Endeveld Foto Errol Endeveld Foto Errol Endeveld Foto Fotobureau Kerkmeijer Foto Fotobureau Kerkmeijer

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com