Vrouw (71) in woning Doetinchem overvallen - GelreNieuws.nl

Vrouw (71) in woning Doetinchem overvallen

Geplaatst op 11 juni 2009, om 16:20 uur

DOETINCHEM – In de nacht van woensdag op donderdag 11 juni is een 71-jarige vrouw door drie nog onbekende jongeren, twee jongens en een meisje, overvallen in haar woning aan de Borneostraat in Doetinchem. Één van hen had een vuurwapen bij zich. De vrouw is hevig geschrokken, maar raakte niet gewond.

De overval vond vlak na middernacht plaats. De jongeren drongen bij de vrouw binnen nadat het meisje met een smoes had aangebeld bij de vrouw. De vrouw is bedreigd met een vuurwapen terwijl de jongeren haar woning doorzochten. Er zijn meerdere goederen gestolen, waaronder sieraden, geld en een bankpas.

De politie heeft ter plaatse nog gezocht naar de jongeren, maar ze niet meer aangetroffen. In de woning is een technisch onderzoek ingesteld en de politie is een buurtonderzoek gestart. De vrouw is Slachtofferhulp aangeboden.

De politie doet een dringend beroep op mensen die de jongeren mogelijk hebben gezien of andere informatie hebben over de overval, om te bellen met de politie via 0900-8844.

Het gaat om drie jongeren, allen vermoedelijk rond de 20 jaar of mogelijk jonger. De jongeren hadden alledrie een blanke huidskleur. Het meisje was ongeveer 1.60 m. lang, had een stevig postuur en droeg een lichtgekleurde muts. Één van de jongens was klein van stuk, droeg ook een muts en een donkere bril. De andere jongen was ongeveer 1.80.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com