+ Zutphense schennispleger aangehouden in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

+ Zutphense schennispleger aangehouden in Apeldoorn

Geplaatst op 18 juni 2009, om 17:51 uur

APELDOORN – Woensdag 17 juni is een 49-jarige schennispleger uit Zutphen aangehouden.

Rond 16:30 uur kreeg de politie melding van een schennispleger in het Westenenkerpark in Apeldoorn. De man werd aangehouden en verhoord op het politiebureau. Hij is na verhoor weer vrijgelaten. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Man dreigt met mes

APELDOORN – Op de Asselsestraat in Apeldoorn is woensdagmiddag rond 17:00 uur een 36-jarige man uit Azerbajdsjan aangehouden. Hij werd op heterdaad betrapt door agenten toen hij een nog onbekende man bedreigde met een mes.

De agenten hielden de 36-jarige man vervolgens aan. Hij is verhoord op het politiebureau en in verzekering gesteld. Zijn mes is in beslag genomen. De man bleek illegaal in Nederland te verblijven. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Ook verzoekt de politie de man die bedreigd is, om alsnog aangifte te doen.

Dronken man aangehouden

ZUTPHEN – De politie heeft woensdagmiddag 17 juni een 41-jarige man uit Apeldoorn aangehouden. De man was onder invloed van alcohol en lag op een trap op het Stationsplein in Zutphen.

De melding kwam omstreeks 15:30 uur binnen bij de politie. De man lag op de trap van het postkantoor tegenover het station en weigerde weg te gaan. De agenten vroegen hem meerdere malen zijn weg te vervolgen maar de man bleef weigeren. Hierop werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar hij een boete kreeg uitgereikt.

Motorrijder gewond

EERBEEK – Een 41-jarige motorrijder uit Doornspijk raakte woensdagmiddag 17 juni gewond. Hij botste op de Apeldoornseweg in Eerbeek tegen een auto aan, bestuurd door een 26-jarige vrouw uit Spankeren.

De motorrijder reed omstreeks 15:05 uur over de Apeldoornseweg richting Dieren. Op deze weg stond een vrachtwagen half op de weg geparkeerd waardoor auto’s moesten afremmen. Ook de 26-jarige automobilist, die voor de motorrijder reed, moest hiervoor afremmen. De 41-jarige man kon zijn motor niet op tijd tot stilstand brengen waarop hij tegen de auto botste.

Hij werd met letsel aan zijn nek door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rijbewijs ingevorderd na te hard rijden

VARSSELDER – De politie heeft woensdag 17 juni het rijbewijs ingevorderd van een 60-jarige man uit Ulft. De man reed op de Berghseweg in Varsselder met een snelheid van 132 km/h  waar 80 km is toegestaan.

De man reed omstreeks 14:10 uur over de Berghseweg. Hij reed daar 52 km (na correctie) boven de toegestane snelheid. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Jongen gewond bij aanrijding

ULFT – Een 15-jarige jongen uit Gendringen raakte woensdagmiddag 17 juni gewond nadat hij op de Industrieweg in Ulft in aanrijding kwam met een auto.

De jongen stak omstreeks 14:00 uur de Industrieweg over. Een automobilist zag hem over het hoofd waardoor een aanrijding ontstond. De jongen raakte gewond aan zijn been en werd door een ambulance overgebracht naar het Slingeland ziekenhuis.

Vrouw gewond bij aanrijding

ELSPEET – Bij een ongeval op de Stakenbergweg in Elspeet is woensdag 17 juni een 65-jarige vrouw uit Zuid-Beijerland gewond geraakt.

De vrouw was ten val gekomen met haar fiets toen zij uit moest wijken voor tegenliggers. Dit gebeurde rond 16:30 uur. Ze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Automobilist gewond bij ongeval

PUTTEN – Woensdagavond 17 juni heeft er rond 18:00 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Voorthuizerstraat in Putten.

Een 44-jarige automobilist uit Putten reed op de Voorthuizerstraat richting Putten. Ter hoogte van de kruising met de Beulenkampersteeg stonden twee auto’s op zijn weghelft stil, te wachten om linksaf te gaan. Vermoedelijk wilde de Puttenaar deze auto’s inhalen, en reed hij om deze reden deels op de verkeerde weghelft. Hierbij raakte hij met zijn spiegel een tegemoetkomende auto, en vervolgens ook de twee stilstaande auto’s. De auto van de man kwam uiteindelijk op z’n kop terecht. Hij bleef hierbij ongedeerd. Een 53-jarige bestuurder van één van de stilstaande auto’s is per ambulance met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Het rijbewijs van de 44-jarige automobilist is ingevorderd vanwege gevaarlijk rijgedrag.