Zeven bestuurders aangehouden voor rijden onder invloed

Geplaatst op 11 juli 2009, om 17:59 uur

politie-blazenAPELDOORN/ZUTPHEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag 11 juli heeft de politie 7 automobilisten aangehouden voor het rijden onder invloed.

Rond 21:00 uur werd een 64-jarige vrouw uit Apeldoorn staande gehouden op de Sluisoordlaan in Apeldoorn. Een blaastest wees uit dat de vrouw gedronken had. Op het politiebureau blies de vrouw een promillage van 2,25. Haar rijbewijs is ingevorderd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Op de Anklaarseweg werd rond 23:20 uur een 27-jarige man uit Apeldoorn staande gehouden. De blaastest wees uit dat ook deze man onder invloed van alcohol was. Op het politiebureau blies de man een promillage van 1,15.

Rond 01:30 uur werd een 49-jarige vrouw uit Apeldoorn staande gehouden op de Operettestraat in Apeldoorn. Ook bij haar werd het gebruik van alcohol geconstateerd door middel van de blaastest. Op het politiebureau blies de vrouw een promillage van 0,94.

Rond 02:00 uur werd een 31-jarige vrouw uit Warnsveld staande gehouden op de Turfstraat in Zutphen. Een blaastest wees uit dat de vrouw gedronken had. Op het politiebureau blies de vrouw een promillage van 1,66. Haar rijbewijs is ingevorderd.

Rond 03:50 uur werd op de Deventerstaat in Apeldoorn een 45-jarige man uit Apeldoorn staande gehouden tijdens een alcoholcontrole. De blaastest wees uit dat de man gedronken had. Hierop is ook deze man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage van 1,31 blies. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Rond 04:00 uur werd een 32-jarige man uit Silvolde staande gehouden op de Ampsenseweg in Lochem. Ook bij hem werd het gebruik van alcohol geconstateerd door middel van de blaastest. Op het politiebureau blies de man een promillage van 1,29.

Op de Thorbeckesingel in Zutphen werd rond 04:30 uur een 27-jarige man uit Zutphen staande gehouden. De blaastest wees uit dat ook deze man onder invloed van alcohol was. Op het politiebureau blies de man een promillage van 1,32. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Tegen alle bestuurders is proces-verbaal opgemaakt.