+ Diefstal parfums - GelreNieuws.nl

+ Diefstal parfums

Geplaatst op 6 juli 2009, om 16:50 uur

WARNSVELD – Uit een drogisterij aan de Dreiumme in Warnsveld zijn zaterdag 4 juli rond het middaguur parfums gestolen met een totale waarde van bijna 300 euro.

Er waren rond het middaguur twee nog onbekende mannen in de winkel. Een medewerker van de winkel ontdekte op een gegeven moment dat zij zich verdacht gedroegen, waarop de mannen er vandoor gingen. De politie heeft nog uitgekeken naar de mannen, maar ze niet meer aangetroffen. Als gevolg van deze en eerdere inbraken heeft de drogisterij per direct maatregelen genomen en zullen, op een tester na, geen flessen parfums meer in de winkel staan. De politie heeft de diefstal in onderzoek.

Twee gewonden bij verkeersongeval

APELDOORN  – Op de Deventerstraat in Apeldoorn heeft zondagmiddag 5 juli een verkeersongeval plaatsgevonden. Een motorrijder en zijn passagier raakten hierbij gewond.

Rond 14:50 uur reed de 46-jarige motorrijder uit Hengelo (Ov) op de Deventerstraat. Achterop de motor zat een 15-jarig meisje uit Almelo. De twee kwamen uit de richting Teuge en reden in de richting van Apeldoorn. De motorrijder wilde rechts afslaan op de kruising met de Zutphensestraat en minderde hiervoor vaart. Als gevolg van een verkeerde remmanoeuvre sloeg hij met zijn passagier over de kop. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd met een ambulance. Het bleek dat de motorrijder niet in het bezit was van een motorrijbewijs. Hij heeft hiervoor een proces-verbaal gekregen.

Brand op slaapkamer

APELDOORN – In een woning aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn heeft zondagavond 5 juli rond 22:45 een brand gewoed in één van de slaapkamers. Niemand raakte gewond.

Vermoedelijk is de brand ontstaan door brandende kaarsjes die bij een televisie stonden. Vervolgens heeft de televisie vlam gevat. De brandweer heeft de brand geblust.

Verdachten inbraak aangehouden

GAANDEREN – In de nacht van zondag op maandag 6 juli heeft de politie twee mensen aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak in een supermarkt aan de Hoofdstraat in Gaanderen.

De politie ontving rond 02:50 uur een melding over de inbraak. Ter plekke bleek een ruit vernield en een hoeveelheid rookwaren weggenomen. Een getuige heeft na de inbraak twee mensen weg zien lopen en voorzag de politie van een signalement van beide. Op basis hiervan zijn om 03:45 uur een 21-jarige man uit Zutphen en een 42-jarige vrouw uit ’s Heerenberg aangehouden op de Vulcaanstraat in Gaanderen. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

Inbraak in bloemenzaak

WINTERSWIJK – In de nacht van zondag op maandag 6 juli is er ingebroken in een bloemenzaak aan de Morsestraat in Winterswijk. Er is een geldbedrag weggenomen.

Men is binnengekomen door een raam te forceren. De inbraak is vermoedelijk rond 02:00 uur gepleegd. De politie stelt een onderzoek in en roept mensen die mogelijk iets gezien hebben van de inbraak op om te bellen met de politie via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com