Man en vrouw op straat beroofd

Geplaatst op 26 juli 2009, om 17:55 uur

APELDOORN – In de nacht van zaterdag op zondag 26 juli werden een man en een vrouw op het Kanaal Noord in Apeldoorn aangesproken door twee onbekenden. Zij moesten onder bedreiging van een steekwapen gelijkend voorwerp onder andere hun telefoons afstaan.
De man en vrouw fietsten omstreeks 00:50 uur over het Kanaal Noord. Ter hoogte van het EDU college werden ze aangesproken door een jongen. Hij had een steekwapen gelijkend voorwerp in zijn handen. Deze blanke jongen was ongeveer 1.65 -1.70 meter en omstreeks 16 jaar oud. Hij droeg een zwarte muts, een donkere shawl en donkere kleding.

Hij was samen met een andere jongen. Het signalement van deze tweede jongen; leeftijd ongeveer 16 jaar en tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Hij was ook donker gekleed en droeg een capuchon over het hoofd en een shawl voor zijn gezicht. Ook hij was in het bezit van een steekwapen gelijkend voorwerp.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De jongens bedreigen het tweetal waarop zij hun mobiels moesten afstaan. De jongens gingen er lopend vandoor in de richting van de Deventerstraat. Mensen die iets gezien hebben worden verzocht zich te melden via 0900-8844.