+ Politie zoekt getuigen mishandeling

Geplaatst op 25 juli 2009, om 16:08 uur

politie__462416bVAASSEN – Een 49-jarige vrouw uit Vaassen heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. De vrouw werd zondag 19 juli in het bosgebied aan de Zuster Meyboomlaan aangesproken door een onbekende man.  Hij vroeg haar om geld. Toen hij dit niet kreeg mishandelde hij de vrouw.
De vrouw liep zondag 19 juli in de bos tegenover Randerode. Omstreeks 14:30 uur werd zij aangesproken door een onbekende man die haar om geld vroeg. Hierop kreeg de vrouw direct een vuistslag in haar gezicht. Zij liep hierdoor kneuzingen en verwondingen op in haar gezicht.

De dader was een blanke man van ongeveer 26 jaar en 1.90 meter lang. De man droeg witte Nike schoenen en een antraciet kleurig joggingpak

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben zich te melden via 0900-8844.

Fietser gewond na aanrijding

DOORNSPIJK – Een 75-jarige vrouw uit Doornspijk raakte vrijdagmiddag 24 juli gewond nadat zij op de Oude Hogeweg in Doornspijk in aanrijding kwam met een auto.

De auto, bestuurd door een 35-jarige man uit Doornspijk, reed omstreeks 16:05 uur over de Zuiderzeestraatweg en sloeg rechtsaf de Oude Hogeweg in. De fietser kwam hem tegemoet rijden en sloeg linksaf de Oude Hogeweg in. Hierbij botste zij tegen de rechterkant van de auto en kwam ter val. De vrouw werd met letsel aan haar hoofd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Man aangehouden voor ingooien ruit van bus

ZEDDAM – De politie heeft vrijdagmiddag 24 juli een 30-jarige man uit Doetinchem aangehouden voor het ingooien van een ruit van een bus.

De man werd omstreeks meerdere malen aangesproken door de buschauffeur om zijn voeten van de bank te halen. Hij gaf hier geen gehoor aan en werd in Zeddam de bus uitgezet. Op de terugweg reed de bus omstreeks 17:30 uur over de Drieheuvelenweg. De man die er was uitgezet stond hier en gooide met een steen richting de bus. Hij vernielde hiermee een ruit. Dankzij een goed signalement kon de politie de man aanhouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden na melding van verdachte situatie

ELBURG – De politie heeft een 25-jarige man op de Boeg in Elburg aangehouden. De man hield zich verdacht op bij een geparkeerd staande camper.

De politie kreeg omstreeks 03:45 uur de melding dat de man zich verdacht ophield in de buurt van de camper. Agenten vroegen de man zich te identificeren. Hij wilde niet meewerken waarop hij werd meegenomen naar het politiebureau. De man werd ingesloten voor nader verhoor.

Inbreker overlopen in Apeldoorn

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een woninginbraak aan de 1e Beukenlaan in Apeldoorn.

De politie kreeg omstreeks 05:15 uur de melding dat de eigenaar van de woning een inbreker had overlopen. De politie startte direct een zoekactie. De 21-jarige man werd aangetroffen in de omgeving van de 1e Beukenlaan en kon geen duidelijke verklaring geven voor zijn aanwezigheid daar. Hierop werd hij aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de woninginbraak. De man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Fietser gewond na aanrijding

BRUMMEN – Een 67-jarige vrouw uit Dieren raakte vrijdagochtend 24 juli gewond nadat zij op de Eerbeekseweg in Brummen in aanrijding kwam met een auto.

Een 28-jarige automobilist uit Hall reed omstreeks 11:05 uur over de Eerbeekseweg. Ter hoogte van de Lichtenbeltweg draaide hij zijn voertuig. Tijdens het keren stak de 67-jarige fietser de weg over waardoor een aanrijding ontstond. De vrouw raakte hierbij gewond aan haar hoofd en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Inbraak in motorzaak

TWELLO – In de nacht van vrijdag op zaterdag 25 juli werd er ingebroken in een motorzaak aan de Rijksstraatweg in Twello. Er werd onder meer een motor ontvreemd.

De inbraak vond plaats tussen 00:15 uur en 08:05 uur. De dader(s) kwam binnen door een deur te forceren. Er werd onder meer een Ducati motor ontvreemd. Deze staat inmiddels als gesloten geregistreerd. De politie is een onderzoek gestart.