+ Man ernstig gewond door mishandeling - GelreNieuws.nl

+ Man ernstig gewond door mishandeling

Geplaatst op 11 juli 2009, om 23:22 uur

DOORSPIJK – Vrijdagavond 10 juli rond 22:30 uur is een 29-jarige man uit Doornspijk ernstig gewond geraakt bij een mishandeling.

De 29-jarige man schoot zijn 35-jarige vriend te hulp tijdens een vechtpartij aan de Haerderweg in Doornspijk. De 35-jarige man werd belaagd door een 43-jarige Hongaarse man. De 35-jarige man liep hierbij ondermeer letsel op aan zijn gezicht. Hij heeft zich onder dokterbehandeling moeten stellen. De 29-jarige man wilde hem helpen en raakte vervolgens met de 43-jarige man in gevecht. Hierbij raakte de 29-jarige man ernstig gewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Gewaarschuwde agenten hielden de 43-jarige Hongaar aan. De man is ingesloten voor nader verhoor. De oorzaak van de vechtpartij ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

Vrouw gewond bij aanrijding

EPE – Een 21-jarige vrouw uit Oene is vrijdag 10 juli gewond geraakt bij een aanrijding op de Oenerweg in Epe.

Een 31-jarige automobilist uit Epe reed op de Lange Veenteweg. Op de kruising met de Oenerweg verleende hij geen voorrang aan de 21-jarige automobiliste. Hierdoor ontstond de aanrijding. De 21-jarige vrouw is met nekklachten naar het ziekenhuis overgebracht.

Jongen aangehouden voor zware mishandeling

APELDOORN – Zaterdagmorgen 11 juli rond 03:20 uur heeft de politie een 17-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van zware mishandeling.

Het incident vond plaats in de Hoofdstraat in Apeldoorn. De 17-jarige jongen wordt ervan verdacht een 19-jarige plaatsgenoot met een glas op zijn hoofd te hebben geslagen. De aanleiding voor deze mishandeling is nog niet duidelijk. De 17-jarige jongen is aangehouden en ingesloten voor nader verhoor.