Mishandeling na verkeersconflict

Geplaatst op 14 juli 2009, om 22:33 uur

DOETINCHEM – De politie onderzoekt een incident waarbij een 23-jarige man uit Doetinchem geslagen is na een verkeersconflict. Het incident heeft zich maandagavond 13 juli voorgedaan en een 64-jarige plaatsgenoot is aangehouden voor mishandeling.

De politie ontving rond 19:40 uur een melding van een verkeersconflict aan de Ardennen in Doetinchem. De 23-jarige man reed met zijn personenauto achteruit van een oprit de rijbaan op. Toen hij op de rijbaan stond kwam er een andere personenauto aanrijden. De automobilist wilde de auto van de 23-jarige man rechts gedeeltelijk over het trottoir passeren.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De bestuurder van de passerende auto stopte en stapte vervolgens uit. Deze man zou vervolgens de 23-jarige man meerdere keren geslagen hebben. Hij liep daarbij een verwonding op in zijn halsstreek. De automobilist is vervolgens weggereden.

De gealarmeerde politie kwam ter plaatse. Het kenteken van de  automobilist was opgeschreven waardoor de agenten de identiteit van de man snel konden achterhalen. Korte tijd later troffen zij de bestuurder rijdend aan. De 64-jarige man uit Doetinchem werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de exacte aanleiding in onderzoek.