Politie zoekt getuigen ernstige aanrijding

Geplaatst op 14 juli 2009, om 18:24 uur

AmbulanceZUTPHEN – De politie wil duidelijkheid krijgen over een ernstige aanrijding die dinsdagmiddag 14 juli op het fietspad van de Nieuwe IJsselbrug in Zutphen plaats vond. Een fietser en een bromfietser raakten zwaar gewond.
De aanrijding werd omstreeks 14.30 uur bij de hulpdiensten gemeld en men rukte massaal uit. Het ongeval vond plaats op het fietspad aan de Zutphense zijde van de Nieuwe IJsselbrug en brandweerlieden waren behulpzaam bij het over de vangrail tillen van de brancards.

Beide slachtoffers zijn in bewusteloze toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De politie tracht op dit moment de familie van de slachtoffers te informeren.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Het verkeer op de hoofdrijbanen van de Nieuwe IJsselbrug heeft geruime tijd hinder van de hulpverlening ondervonden. Het fietspad is nu afgesloten voor een onderzoek door de verkeersongevallendienst.

De politie wil duidelijkheid over de aanrijding krijgen. Het is niet bekend of beide slachtoffers een frontale aanrijding hebben gehad. Via de media maar ook via SMS-alert worden eventuele getuigen verzocht om contact met de politie op te nemen via 0900 – 8844.