Overval ING-bank Nunspeet - GelreNieuws.nl

Overval ING-bank Nunspeet

Geplaatst op 31 juli 2009, om 16:04 uur

Overval ING | Foto: Niels Boersema - 112nwv.nlNUNSPEET – Een nog onbekende man heeft vrijdagmorgen 31 juli een overval gepleegd op de ING-bank aan de Brinkersweg in Nunspeet. Hij bedreigde een bankmedewerker met een vuurwapen en heeft het gebouw met een geldbedrag verlaten.

De overval vond omstreeks 11.50 uur plaats. Op het moment van de overval waren er geen klanten in het bankgebouw. Er is niet geschoten. De bankmedewerker werd bedreigd met een vuurwapen en de overvaller verdween met een geldbedrag.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart, waaronder een sporenonderzoek van te Team Forensische Opsporing, een buurtonderzoek en het opnemen van verklaringen van betrokkenen en getuigen. Een zoekactie van de politie naar de overvaller leverde niets op.
De politie heeft direct na de overval een sms-alert verstuurd, waarin gevraagd werd uit te kijken naar de overvaller en tips te melden.

De overvaller is te voet gevlucht. Het betreft een man met een donkere huidskleur. Hij had een gouden tand en droeg donkere kleding.
Getuigen hebben de politie gemeld, dat de man al eerder in de week voor het bankgebouw was gesignaleerd.
De politie vraagt getuigen die iets van de overval hebben gezien, of de man vrijdagochtend of eerder deze week nabij het bankgebouw hebben gezien, contact op te nemen via 0900-8844

Overval ING | Foto: Niels Boersema - 112nwv.nl Overval ING | Foto: Niels Boersema - 112nwv.nl Overval ING | Foto: Niels Boersema - 112nwv.nl Overval ING | Foto: Niels Boersema - 112nwv.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com