+ Aangehouden voor mishandeling - GelreNieuws.nl

+ Aangehouden voor mishandeling

Geplaatst op 9 augustus 2009, om 17:15 uur

politieberichtenZUTPHEN – De politie in Zutphen heeft zaterdagavond 8 augustus een 34-jarige vrouw uit Zutphen aangehouden voor mishandeling.

De politie kreeg rond 22.45 uur de melding dat een vrouw een bierglas tegen het hoofd van een medewerker van een horecagelegenheid in de binnenstad had gegooid. De medewerker raakte daardoor licht gewond.  Het bleek dat de horecamedewerker geen drank meer aan de vrouw wilde verstrekken, waarna ze het bierglas tegen zijn hoofd gooide.
De vrouw is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is ze in vrijheid gesteld. Over de afhandeling van de zaak wordt contact opgenomen met de officier van justitie.

Zes personen aangehouden voor vernieling

APELDOORN – De politie heeft zaterdagavond 8 augustus op het Stationsplein in Apeldoorn zes jonge mannen uit Deventer en Apeldoorn in de leeftijd van 17 tot 22 jaar aangehouden voor vernieling van een personenauto.

Omstreeks 23.20 uur kreeg de politie de melding dat een groep jonge mannen op de 1e Wormenseweg in Apeldoorn op het dak van een auto aan het springen waren. Nadat een getuige hen hierop aansprak, maakten zij zich uit de voeten. Korte tijd later konden ze op het Stationsplein worden aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.
Door de actie van de jonge mannen werden het dak en de motorkap van de auto zwaar beschadigd. De eigenaar heeft aangifte gedaan van vernieling.

Man aangehouden op verdenking diefstal

BEEKBERGEN – Een 43-jarige inwoner van Beekbergen is zaterdagavond 8 augustus aangehouden op verdenking van diefstal van geld uit een woning aan de Ruitermolenweg in Beekbergen.

Omstreeks 23.45 uur kreeg de politie de melding dat de bewoner van een pand aan de Ruitermolenweg een man in zijn woning had overlopen, welke vermoedelijk in een onbewaakt ogenblik via een openstaand raam in de woning kon komen. Nadat de bewoner de man had betrapt, verliet deze de woning. Na een eerste controle miste de bewoner een geldbedrag. Agenten die ter plaatse gingen troffen 43-jarige man aan, waarop deze werd aangehouden op verdenking van diefstal. De man is overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.

Geld gepind met gestolen bankpas

APELDOORN – Twee vrouwen hebben zaterdag 8 augustus een bankpas weggenomen uit een woning aan de Kwikstraat in Apeldoorn. De vrouwen gaven zich uit als stagiaires bij de gemeente. De politie is een onderzoek gestart.

De vrouwen zijn omstreeks 16.45 uur in de woning aan de Kwikstraat geweest en gaven zich uit als stagiaires bij de gemeente die onderzoek naar thuiszorg deden en zagen kans de bankpas weg te nemen. Rond 21.00 uur werd de bewoner gebeld door een vrouw die vertelde namens een bank te bellen. De vrouw vertelde dat de bankpas was gevonden en vroeg om de naam en het adres van de bewoner en om de pincode. De man gaf de gegevens door, maar realiseerde zich korte tijd later dat iets niet klopte. Hij liet direct zijn pinpas blokkeren, maar er was al een geldbedrag gepind.

Beide vrouwen hadden een licht getint uiterlijk, ze waren ongeveer 1.78 m lang, en hadden lang, steil zwart haar. Ze waren tussen de 30 en 35 jaar oud en hadden bruine ogen. Ze spraken accentloos Nederlands.

De politie heeft de diefstal in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

Praalwagen in brand

HOENDERLOO –  In Hoenderloo is zaterdagavond 8 augustus een praalwagen die ter hoogte van de oude kerk aan de Krimweg stond in vlammen op gegaan.

Omstreeks 23.30 uur kregen agenten het verzoek om te gaan naar de Krimweg in Hoenderloo omdat een praalwagen die in verband met de kermis was gemaakt in brand zou staan.
De winnende praalwagen stond ter hoogte van de oude kerk en brandde volledig uit.
De politie gaat uit van brandstichting. De brand werd door de brandweer geblust.
Mensen die iets hebben gezien dat in verband kan worden gebracht met de brand, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com