Getuigen van mishandeling gezocht - GelreNieuws.nl

Getuigen van mishandeling gezocht

Geplaatst op 8 augustus 2009, om 11:45 uur

politie__462416bAPELDOORN – Een 22-jarige inwoner van Apeldoorn heeft aangifte gedaan van mishandeling. Door de mishandeling raakte hij gewond aan zijn hoofd en liep hij kneuzingen op.

De man bevond zich donderdag 6 augustus omstreeks 00.30 uur samen met zijn vriendin in het Oranjepark aan de zijde van de Kerklaan in Apeldoorn. Op een gegeven moment kwamen er drie jongens aan op damesfietsen die het stel lastig viel. Nadat de 22-jarige Apeldoorner aan de drie jongens had gevraagd hen niet lastig te vallen, werd hij plotseling door één van de jongens in zijn gezicht geschopt. Ook een tweede jongen begon hem te schoppen. De jongens zijn vervolgens weggefietst in de richting van de Koninginnelaan.

Het signalement van de jongens is als volgt: één van de jongens had donkerblond haar, een blanke huidskleur, was ongeveer 1.75 m. lang en had een krachtig postuur. Hij droeg een rood shirt en had een cap op. Een tweede jongen had lang donker haar, een donkere huidskleur en droeg een zwart shirt met goudkleurige opdruk en witte sneakers. Ook hij had een krachtig postuur. De derde jongen had een normaal postuur en was een klein beetje langer dan de andere twee jongens. Mensen die iets hebben gezien dat in verband kan worden gebracht met de mishandeling worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com