Onverlichte aanhangwagen op donkere weg geplaatst - GelreNieuws.nl

Onverlichte aanhangwagen op donkere weg geplaatst

Geplaatst op 8 augustus 2009, om 11:43 uur

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 augustus een 15-jarige jongen uit de gemeente Lochem aangehouden omdat hij in Warnveld een onverlichte aanhangwagen midden op de Dreiumme had gezet.

Surveillerende agenten reden omstreeks 01.45 uur over de Dreiumme in Warnsveld en zagen de aanhangwagen op de rijbaan staan. De aanhangwagen viel bijna niet op omdat het ter plaatste slecht verlicht was en omdat de aanhangwagen niet voorzien was van reflectoren.
Twee automobilisten spraken de agenten aan en verklaarden dat ze bijna tegen de aanhanger waren gereden. Nadat de agenten de aanhanger in de groenstrook hadden geplaatst zagen zij een jongen wegrennen. De agenten wisten de jongen staande te houden, waarna deze vertelde dat hij de aanhangwagen op de rijbaan had gezet. Hierop werd de jongen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld. De jongen wordt aangemeld bij een jeugdpreventieproject waar een passende strafmaatregel zal worden opgelegd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com