+ Containerbrand

Geplaatst op 7 augustus 2009, om 15:39 uur

26630LOCHEM – Op vrijdagmorgen 7 augustus is er een brand ontstaan in een afvalcontainer aan het Standaardmolenerf in Lochem. Dankzij een oplettende krantenbezorger kon worden voorkomen dat de brand oversloeg naar geparkeerde auto’s. De brandweer heeft de brand geblust.

De brandweer en politie ontvingen de melding rond 06:00 uur. De oorzaak van de brand is niet bekend. Een krantenbezorger zag de brand en heeft de bewoners van de nabij gelegen woning gewekt. De bewoners konden hierdoor hun auto’s op tijd verplaatsen zodat de brand niet kon overslaan en de schade beperkt bleef. De brandweer heeft de brand geblust.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Schuurbrand

HIERDEN – In de nacht van donderdag op vrijdag 7 augustus woedde er een brand in een schuur aan de Glindweg in Hierden. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat de schuur volledig uitbrandde. Naar de oorzaak wordt een onderzoek ingesteld..
De hulpdiensten ontvingen omstreeks 00:40 uur de melding van de brand. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de schuur volledig uitbrandde. Hoe de brand is ontstaan, is onbekend. Er wordt onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand.

Caravan in brand

GROENLO – In de nacht van donderdag op vrijdag 7 augustus is er een brand ontstaan in een caravan aan de Groenloseweg in Groenlo. De brandweer heeft de brand geblust. Er is niemand gewond geraakt.

De brandweer en politie ontvingen de melding rond 00:30 uur. De caravan stond al enige tijd onbeheerd langs een ventweg aan de Groenloseweg in Groenlo. De exacte oorzaak van de brand is nog onduidelijk, de politie sluit brandstichting niet uit.