+ Gewonden bij diverse aanrijdingen

Geplaatst op 7 augustus 2009, om 15:25 uur

ambulanceEPSE – Een 29-jarige scooterrijder uit Deventer is donderdagmiddag 6 augustus in Epse gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. De man is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 13:45 uur. Een 66-jarige automobilist uit Gorssel reed over de Deventerweg in Epse, hij kwam vanuit de richting Deventer en reed richting Gorssel. Op de het fietspad dat parallel langs de Deventerweg ligt, reed de 29-jarige scooterrijder in dezelfde richting. Bij het kruispunt Deventerweg/Lochemseweg wilde hij bij de oversteekplaats voor fietsers en bromfietsers oversteken. Hij zag hierbij de naderende automobilist vermoedelijk over het hoofd waardoor er een botsing ontstond. De scooterrijder kwam ten val en raakte gewond. Hij is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Motorrijder gewond na val

WILP – Een 35-jarige motorrijder uit Gouda is donderdagavond 6 augustus gewond geraakt nadat hij onderuit is gegaan aan de Leemsteeg in Wilp. De man is met letsel aan zijn schouder overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 22:00 uur. De motorrijder reed over de Leemsteeg in Wilp, hij reed richting Teuge. In een bocht kwam hij door onbekende oorzaak met zijn voorwiel in de berm terecht waardoor hij de controle over de motor verloor en ten val kwam. De man raakte gewond en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Scooterrijder gewond bij ongeval

EIBERGEN – Een 19-jarige scooterrijder uit Rekken is donderdagochtend 6 augustus gewond geraakt toen een automobiliste hem bij het van richting veranderen over het hoofd zag.
De aanrijding gebeurde omstreeks 09.05 uur op de Rekkenseweg toen een 45-jarige vrouw uit Eibergen met haar auto linksaf sloeg en daarbij de scooterrijder, die uit tegenovergestelde richting naderde, over het hoofd zag. De jongeman is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij bleek diverse kneuzingen en schaafwonden te hebben opgelopen en kon na behandeling naar huis.

Aanrijding met letsel

HEERDE – Op donderdag 6 augustus raakte een 18-jarig meisje uit Hattem gewond toen de bestuurder van de brommer waarop zij meereed in aanrijding kwam met personenauto. Dit gebeurde op de Ossenbergweg in Heerde. Het meisje is met beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.
De hulpdiensten ontvingen omstreeks 11:55 uur de melding van het ongeval. Een 18-jarige jongen uit Hattem reed met het 18-jarige meisje achterop zijn brommer over de Ossenbergweg. Een 25-jarige automobilist uit Dalfsen, kwam uit dezelfde richting en wilde ter hoogte van de Kamperweg afslaan. Hij zag hierbij de brommer over het hoofd, met de aanrijding tot gevolg. Het meisje raakte hierbij gewond aan haar been en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 18-jarige jongen liep enkele schaafwonden op.

Fietsster raakt gewond na val

EIBERGEN – Een 77-jarige vrouw uit Eibergen is donderdagmiddag 6 augustus gewond geraakt na een val met haar fiets. De vrouw is met een vermoedelijke hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 17:15 uur. De fietsster reed over de Burgemeester Wilhelmstraat in Eibergen, zij sloeg rechtsaf de Grotestraat in. Ter hoogte van een parkeerplaats stond er een personenauto die de Grotestraat in wilde rijden. Vermoedelijk schrok de vrouw hiervan waardoor zij uit balans raakte en ten val kwam. De vrouw is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Fietser gewond na aanrijding (1)

WEHL – Een 65-jarige fietser uit Hengelo (Gld) is donderdagavond 6 augustus gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. De man is met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 18:40 uur. Een 47-jarige automobilist reed over de afrit van de Rijksweg A18, hij kwam vanuit de richting Doetinchem. Op het kruispunt van de afrit Rijksweg A18/Weemstraat in Wehl zag hij een van links komende fietser, die op een voorrangsweg reed, vermoedelijk over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De fietser kwam ten val en raakte gewond. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Fietser gewond na aanrijding(2)

APELDOORN – Op donderdag 6 augustus raakte een 80-jarige vrouw uit Apeldoorn gewond toen zij op haar fiets op de 1e Wormenseweg in Apeldoorn in aanrijding kwam met een personenauto, bestuurd door een 37-jarige plaatsegenoot.
De politie ontving omstreeks 17:35 uur de melding van het ongeval. De 80-jarige reed op haar fiets op de 1e Wormenseweg en gaf ter hoogte van de Reigersweg geen voorrang aan de voor haar van rechtskomende personenauto. Hierdoor ontstond een aanrijding. De vrouw is per ambulance met been- en heupletsel overgebracht naar het ziekenhuis.