+ Autobrand Violierenplein in Apeldoorn

Geplaatst op 13 augustus 2009, om 14:23 uur

ArchieffotoAPELDOORN – Op woensdagavond 12 augustus stond er bij het Violierenplein in Apeldoorn een personenauto in brand. De oorzaak van de brand is onbekend.

De hulpdiensten ontvingen omstreeks 22:05 uur de melding van de brand. Een geparkeerde auto aan het Violierenplein in Apeldoorn stond in brand. De auto is flink beschadigd.
De eigenaar betreft een 30-jarige man uit Apeldoorn. De brandweer bluste de brand. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Aanrijding op de N348

ZUTPHEN – Op woensdag 12 augustus vond er op de N348 in de gemeente Zutphen een kop/staart aanrijding plaats tussen een bestelauto en een personenauto. Hierbij raakte de passagiere van de personenauto, een 61-jarige vrouw uit Dieren, gewond.

De hulpdiensten ontvingen woensdag 12 augustus omstreeks 15:00 uur de melding van het ongeval. Een 40-jarige man uit Brummen reed met zijn bestelauto op de N348 (Den Elterweg) richting Deventer, toen hij ter hoogte van de rotonde stopte achter zijn voorganger. Een 64-jarige automobilist uit Dieren die achter hem reed, was even afgeleid, met een botsing tot gevolg. De 61-jarige echtgenote van de Dierenaar liep hierbij letsel op en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

Vier jongelui bekeurd voor verblijf op schoolplein

NUNSPEET – De politie heeft woensdagavond 12 augustus vier Nunspeetse jongelui bekeurd voor het verblijven op het schoolplein aan de Albert Neuhuyslaan.

De drie jongens en het meisje werden rond 22.15 uur door de politie aangetroffen, terwijl de aanwezigheid daar uit oogpunt van vernielingen en rotsooi maken verboden is.
Twee van hen liepen op het dak, verder lag er afval dat de vier in opdracht van de politie hebben opgeruimd.

Man ingesloten na vernieling en mishandeling

HARDERWIJK – De politie heeft woensdagavond 12 augustus een 35-jarige man uit Harderwijk aangehouden nadat hij kort daarvoor zijn ex-vrouw bij haar woning in Harderwijk.

De man kwam rond 22.30 uur bij de vrouw aan de deur. Toen hij niet werd binnen gelaten vernielde hij een ruit, waarop de vrouw naar buiten liep. Ze werd in haar gezicht geslagen, waarna de man in zijn auto verdween. De gewaarschuwde politie zag hem kort daarop rijden op de Burgemeester de Meesterstraat en wist hem aan te houden. De man verzette zich heftig bij zijn aanhouding en beledigde de agenten door vele verwensingen en te spugen.
De man is voor nader onderzoek ingesloten.

Bekeurd voor graffiti spuiten

APELDOORN – De politie heeft woensdag 12 augustus drie mannen uit Apeldoorn beboet voor het feit dat zij een viaduct voorzagen van een graffititekening.

De politie ontving omstreeks 18:20 uur de melding dat er mannen bezig waren om het spoorviaduct aan de Woudhuizermark in Apeldoorn voor het treinverkeer Apeldoorn-Zuthpen v.v. onder de snelweg A50, te voorzien van graffititekeningen. Toen de agenten ter plaatse kwamen, troffen zij daar drie mannen aan, twee van 23 jaar en één van 24 jaar, uit Apeldoorn. Alle drie de mannen zijn bekeurd.

Scooterrijder gewond na val

ZUTPHEN – Op woensdag 12 augustus raakte een 17-jarige jongen uit Lochem gewond toen hij met zijn scooter op de Laan naar Eme in Zutphen door onbekende oorzaak ten val kwam.

De hulpdiensten ontvingen woensdag 12 augustus omstreeks 12:40 de melding van het ongeval. De 17-jarige scooterbestuurder reed op het bromfietspad aan de Laan naar Eme in Zutphen toen hij door onbekende oorzaak in de berm terecht kwam en vervolgens ten val kwam. De jongen is met rugletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Man ingesloten na mishandeling

ELBURG – Een 21-jarige man uit ’t Harde is in de nacht van woensdag op donderdag 13 augustus aangehouden nadat hij in Elburg op de Zwolscheweg een 19-jarige jongeman uit ’t Loo had mishandeld.

De politie werd rond 02.00 uur gewaarschuwd vanwege de mishandeling die zojuist had plaats gevonden. De verdachte was nog ter plaatse en kon daar worden aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.