Zutphenaar wint 50.000 euro Radio 538

Geplaatst op 23 september 2009, om 15:05 uur

Foto Radio 538HILVERSUM – De actie 53-jacht van Radio 538 is woensdag geëindigd. De 22-jarige luisteraar Hugo Dijkhof uit Zutphen wist om elf uur Mr. X te vinden bij de Zijlweg in Welsum. Dijkhof heeft daarmee 50.000 euro gewonnen.

Tijdens de zoektocht gaf de radiozender dagelijks aanwijzingen over de schuilplaatsen die de mysterieuze figuur met de naam Mr. X sinds vorige week maandag bezocht.

Dijkhof volgde de actie al geruime tijd. ,,Op de radio werd gezegd dat hij naar de Zijlweg ging ergens in Nederland. Ik heb vervolgens de website afgezocht en zag dat het in Welsum was. Dat ligt hier vijf minuten vandaan, dus ik dacht: daar moet ik heen! Ik heb even zitten wachten in mijn auto en zag hem toen een sticker plakken op het straatbordje van de Zijlweg. Ik heb hem klem gezet en riep vervolgens ‘Ik stop de 53J8!”’