Met auto tegen boom

Geplaatst op 17 oktober 2009, om 13:00 uur

foto 112Achterhoek-Nieuws.nlHENGELO – Een 21-jarige man en een 16-jarige jongen uit Gaanderen raakten vrijdagavond 16 oktober gewond bij een ongeval op de Zelhemseweg in Hengelo (Gld). De auto raakte total-loss.

De bestuurder reed omstreeks 17.45 uur op de Zelhemseweg en verloor volgens de politie, vermoedelijk door te hoge snelheid, de macht over het stuur. De auto belandde tegen een boom. Zowel de bestuurder als zijn passagier werden ter observatie naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Met auto tegen boom

HENGELO – Een 21-jarige man en een 16-jarige jongen raakten vrijdagavond 16 oktober gewond bij een ongeval op de Zelhemseweg in Hengelo (Gld). De auto raakte total-loss.

De bestuurder reed omstreeks 17.45 uur op de Zelhemseweg en verloor, vermoedelijk door te hoge snelheid, de macht over het stuur. De auto belandde tegen een boom. Zowel de bestuurder als zijn passagier werden ter observatie naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht.