+ Bestuurder bestelauto gewond bij aanrijding

Geplaatst op 26 november 2009, om 16:48 uur

APELDOORN  – Een 45-jarige bestuurder van een bestelauto is in de nacht van woensdag op donderdag 26 november gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 01:00 uur. Een 22-jarige automobilist uit Apeldoorn reed over de Sluisoordlaan in Apeldoorn, hij kwam vanuit de richting van het winkelcentrum. Toen hij de Laan van Zevenhuizen wilde oversteken verleende hij geen voorrang aan de van rechts komende Apeldoornse bestuurder van de bestelauto waardoor er een aanrijding ontstond. De bestuurder van de bestelauto werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Fietser gewond bij aanrijding

APELDOORN – Een 57-jarige fietser uit Apeldoorn is woensdagmiddag 25 november gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. Hij is met een pijnlijke arm en borst overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde 17:25 uur. Een 33-jarige automobilist uit Epe reed over de Wilmersdorf in Apeldoorn richting de Landsrostlaan. Ter hoogte van de kruising wilde hij de Landrostlaan oprijden, echter hij moest wachten voor het kruisende verkeer. Toen hij weer optrok, zag hij de van rechts naderende fietser, die over het fietspad parallel langs de Landrostlaan reed, vermoedelijk over het hoofd. Hierdoor ontstond er een botsing waarbij de fietser ten val kwam en gewond raakte. Hij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vier mannen aangehouden na openlijk geweld

APELDOORN – In de nacht van woensdag op donderdag 26 november heeft de politie vier mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging.

De politie ontving de melding rond 00:30 uur. Twee mannen zouden door vier onbekende mannen worden belaagd aan de Houtsnijdershorst in Apeldoorn. Daarbij zou de auto van het tweetal vernield zijn. Toen de agenten ter plaatse kwamen, zagen zij een viertal mannen wegrijden in een personenauto. Nadat de automobilist werd staande gehouden, bleek uit onderzoek dat zij mogelijk betrokken waren bij de geweldpleging. De vier mannen werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zij zijn voor nader verhoor ingesloten. De exacte identiteit van de mannen is nog onbekend.

Man met gestolen fiets aangehouden

APELDOORN – De politie heeft woensdagmiddag 25 november een 21-jarige Apeldoorner aangehouden nadat hij in bezit bleek te zijn van een gestolen fiets.

Surveillerende agenten zagen de jongeman rond 14:50 uur lopen over de Rosariumstraat in Apeldoorn. De jongen had een nieuwe damesfiets bij zich. Na controle bleek dat de fiets van diefstal afkomstig was. De jongeman werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij kon na verhoor weer naar huis. De politie heeft de diefstal en heling in onderzoek.

Plantjes vernietigd

APELDOORN – De politie heeft woensdagochtend 25 november een hennepkwekerij ontmanteld aan de Betsy Perkhof in Apeldoorn. Een 20-jarige vrouw uit Twello is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het onderhouden van de hennepkwekerij.

De politie kwam de hennepkwekerij op het spoor tijdens de afhandeling van een andere melding nabij de woning. In de schuur werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. De planten en apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie heeft de zaak in onderzoek.